Bekledikten sonra mi çıktı hemen mi varla yo arası gibi testi yenilemeni öneririm cnm insAllah hamilesinfr saglikla
Hayır canım 3 damla damlattim sadece acaba daha erken diye mi bu kadar silik çıktıSilik çizgi gördüm bende ama rengi bi değişik çıkmış idrar çok mu damlattın canım
Bekledikten sonra çıktı canım ilk yaptigimda hayalet beyaz çizgiydi 1 saat sonra bakınca da az da olsa koyulaşmışBekledikten sonra mi çıktı hemen mi varla yo arası gibi testi yenilemeni öneririm cnm insAllah hamilesinfr saglikla
Sen yine de testi tekrarla cnm bence beyaz çizgi genelde negatif oluyor pembemsi çok çok silik olsaydı yüksek ihtimal diyecektm ama insAllah sağlıkla Rabb'im isteyen herkese nasip ederBekledikten sonra çıktı canım ilk yaptigimda hayalet beyaz çizgiydi 1 saat sonra bakınca da az da olsa koyulaşmış
Şuan pembemsi silik çizgi ama fotoda o şekilde gözüküyorSen yine de testi tekrarla cnm bence beyaz çizgi genelde negatif oluyor pembemsi çok çok silik olsaydı yüksek ihtimal diyecektm ama insAllah sağlıkla Rabb'im isteyen herkese nasip eder
Canım ama 1 saat sonraki çizgi pozitif demek olmuyorBekledikten sonra çıktı canım ilk yaptigimda hayalet beyaz çizgiydi 1 saat sonra bakınca da az da olsa koyulaşmış
En güzeli kan testi pazartesi ilk isim kan testi yaptırmak olucak inşallah güzel sonuç alırızŞuan pembemsi silik çizgi ama fotoda o şekilde gözüküyorsağol canım amin inşallah ❤
Rabbimin işi belli olmaz canım kan testi yaptircam pazartesi günü size haber veririm olumlu da olsa olumsuz da olsa yorumlariniz için teşekkür ederim ❣Canım ama 1 saat sonraki çizgi pozitif demek olmuyorne yazık ki ..İlk 10 dakika içersinde olan neyse o diyorlar ama inş hamişsindir
1 gün gecikti yaptım canım biraz daha beklicem bu benim ilk hamileliğim değil diğer hamileliğimi adetimden 10 gün gecikince öğrenmiştim ama ne yazıkki bebeğimi kaybettimAmaa daha adetin geçmediyse yapma bence en az bir hafta geçmesini bekle tam sonuç için
Teşekkür ederim canım amin insallahinsAllah güzel haberler alırsn cnm hadi hayırlısı
Inşallah canımBence sen hamilesin...bizede dua edin lütfen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?