Gebelik testim adetimin 1 gun gecikmesiyle cok silik cikti sizce hamilelik var mı ?

Silik çizgi gördüm bende ama rengi bi değişik çıkmış idrar çok mu damlattın canım

Bekledikten sonra çıktı canım ilk yaptigimda hayalet beyaz çizgiydi 1 saat sonra bakınca da az da olsa koyulaşmış
Sen yine de testi tekrarla cnm bence beyaz çizgi genelde negatif oluyor pembemsi çok çok silik olsaydı yüksek ihtimal diyecektm ama insAllah sağlıkla Rabb'im isteyen herkese nasip eder

Bekledikten sonra çıktı canım ilk yaptigimda hayalet beyaz çizgiydi 1 saat sonra bakınca da az da olsa koyulaşmış
Canım ama 1 saat sonraki çizgi pozitif demek olmuyor ne yazık ki ..İlk 10 dakika içersinde olan neyse o diyorlar ama inş hamişsindir

Canım testi tekrarla mutlaka ve ilk 10 dakika içersinde ne çıkıyorsa o İnş çıkar

Amaa daha adetin geçmediyse yapma bence en az bir hafta geçmesini bekle tam sonuç için

Canım ama 1 saat sonraki çizgi pozitif demek olmuyor ne yazık ki ..İlk 10 dakika içersinde olan neyse o diyorlar ama inş hamişsindir
Rabbimin işi belli olmaz canım kan testi yaptircam pazartesi günü size haber veririm olumlu da olsa olumsuz da olsa yorumlariniz için teşekkür ederim ❣

Amaa daha adetin geçmediyse yapma bence en az bir hafta geçmesini bekle tam sonuç için
1 gün gecikti yaptım canım biraz daha beklicem bu benim ilk hamileliğim değil diğer hamileliğimi adetimden 10 gün gecikince öğrenmiştim ama ne yazıkki bebeğimi kaybettim kürtaj oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…