Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Artımed demi Allah o testi yok etsinArkadaşlar bgun adet gunumdu dün kaset test yaptım su şekilde çıktı.kan verdim 0.0 çıktı.bu şekilde başına gelen var mı?
Önceki aylarda da yapmıştım hiç böle sonuç almamıştım .hatalı test miArtımed demi Allah o testi yok etsin![]()
Bende çıkan sonucu görseydin 1,5 aylık kesin hamile derdin sonuç 0,2Önceki aylarda da yapmıştım hiç böle sonuç almamıştım .hatalı test mi
Önceki aylarda da yapmıştım hiç böle sonuç almamıştım .Artımed demi Allah o testi yok etsin![]()
Gerçekten mi yaa?demekki önceki aylarda denk gelmedi bu defayi buldu benimde.cok umutlanmistim.hala adet olmadım ama bakalimBende çıkan sonucu görseydin 1,5 aylık kesin hamile derdin sonuç 0,2
Yok bariz ikinci çizgi var ya canım .ama hataliymis işteÇok belli değil resimde ama normalde siz göremediyseniz çizgi yoktur başka test alıp deneyin isterseniz içiniz rahat etsin
Allah bu testi alsın. Her ay hamileyim artımede göreArkadaşlar bgun adet gunumdu dün kaset test yaptım su şekilde çıktı.kan verdim 0.0 çıktı.bu şekilde başına gelen var mı?
Daha önce bnde hiç çıkmamıştı o yüzden umutlanmistim kan verdim sonuç husranAllah bu testi alsın. Her ay hamileyim artımede görehep silik mi çıkar çizgi ya laboquick aldım o bembeyaz bir sayfa yapıyor 30lu aldım artımed bitsin almam asla her ay eczaneden başka test alıp sağlamasını yapıyorum.
benim komple bozuk geldi herhalde eczaneden şaşma test alırken ben intermnetten söyledim hepsi bozuk laboquick güzelDaha önce bnde hiç çıkmamıştı o yüzden umutlanmistim kan verdim sonuç husran
Yok eczaneden almıştım ben zatenbenim komple bozuk geldi herhalde eczaneden şaşma test alırken ben intermnetten söyledim hepsi bozuk laboquick güzel
Evet kana inanıyorum canim ama ilk kez böle cikinca idrarda mutlu olmuştum .nasipKan testine güvenmelisin bence . Ben bu kaset testlerde hatalı çıkanları bu sitede cok gordun canim .
Canım konularıma bakabilirsin. Birkaç defa benimde başıma geldi ve hamile değildim. Ama hamile kaldığım ay adetime 3 gün kala bundan daha silik çizgi çıkmıştı. Ben ara ara testi tekrarlayarak koyulaşmasını takip ettim.Arkadaşlar bgun adet gunumdu dün kaset test yaptım su şekilde çıktı.kan verdim 0.0 çıktı.bu şekilde başına gelen var mı?
Rabbim tez zamanda kucağını doldursun insallahEvet kana inanıyorum canim ama ilk kez böle cikinca idrarda mutlu olmuştum .nasip
İnşallahRabbim tez zamanda kucağını doldursun insallah![]()
Kaçıncı günündesinArkadaşlar bgun adet gunumdu dün kaset test yaptım su şekilde çıktı.kan verdim 0.0 çıktı.bu şekilde başına gelen var mı?
ben de bu şekildeki testimle öğrendim gebeliğimi aynısıydı testimi birakıyorum.Arkadaşlar bgun adet gunumdu dün kaset test yaptım su şekilde çıktı.kan verdim 0.0 çıktı.bu şekilde başına gelen var mı?