Gebelik testim bu

Eozlemtsn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2022
698
301
53
33
Arkadaşlar bgun adet gunumdu dün kaset test yaptım su şekilde çıktı.kan verdim 0.0 çıktı.bu şekilde başına gelen var mı?

Eklentiler

• IMG-20230226-WA0006.webp
    IMG-20230226-WA0006.webp
    31,4 KB · Görüntüleme: 139
Çok belli değil resimde ama normalde siz göremediyseniz çizgi yoktur başka test alıp deneyin isterseniz içiniz rahat etsin

Arkadaşlar bgun adet gunumdu dün kaset test yaptım su şekilde çıktı.kan verdim 0.0 çıktı.bu şekilde başına gelen var mı?
Allah bu testi alsın. Her ay hamileyim artımede göre :D hep silik mi çıkar çizgi ya laboquick aldım o bembeyaz bir sayfa yapıyor 30lu aldım artımed bitsin almam asla her ay eczaneden başka test alıp sağlamasını yapıyorum.

Allah bu testi alsın. Her ay hamileyim artımede göre :KK70: hep silik mi çıkar çizgi ya laboquick aldım o bembeyaz bir sayfa yapıyor 30lu aldım artımed bitsin almam asla her ay eczaneden başka test alıp sağlamasını yapıyorum.
Daha önce bnde hiç çıkmamıştı o yüzden umutlanmistim kan verdim sonuç husran

Kan testine güvenmelisin bence . Ben bu kaset testlerde hatalı çıkanları bu sitede cok gordun canim .

Canım konularıma bakabilirsin. Birkaç defa benimde başıma geldi ve hamile değildim. Ama hamile kaldığım ay adetime 3 gün kala bundan daha silik çizgi çıkmıştı. Ben ara ara testi tekrarlayarak koyulaşmasını takip ettim.

Canım ilk kez başına gelince umutlanmistim işte bnde.hic bnde çıkmayınca .benim ilk gebelikte de böle silikti ve pozitif görmüştüm o yüzden de braz.

ben de bu şekildeki testimle öğrendim gebeliğimi aynısıydı testimi birakıyorum.
özelde kan verdim 4.83 cıktı doktor negatif ama nerde kan verdin dedi kendi hastanelerinde verdiğimi söyledim benim kanimi hemn ayni saat içinde diğer hastanenin labovatuvarina gonderdi 43.1 cıktı testim meersem kan verdiğim hastanenin o kanımı gönderilen hastane labovatuvar makinasi arasinda 3 haftalik gerileme varmis doktorum aradi sonuç cikinca pozitif haberi verdi suanda da 20 haftalik gebeyim. inşallah seninde pozitiftir rabbim göz aydinliği versin inşallah🤲

Eklentiler

• IMG_20221115_175056.webp
    IMG_20221115_175056.webp
    62,4 KB · Görüntüleme: 96
Back
X