Gebelik testim hatalı mı?

benjaminder

Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2022
189
493
23
Merhaba, akşam yaptığım test bu şekilde çıktı. İkinci çizgi t yazan kısımdan geride görünüyor. Test hatalı olabilir mi?

Eklentiler

• 3E262FDE-9CD9-48B4-BECE-3F0863A179D8.webp
    3E262FDE-9CD9-48B4-BECE-3F0863A179D8.webp
    28,4 KB · Görüntüleme: 171
Çok hayalet bi çizgi var gibi sanki ama çok belli belirsiz göz yanılmasıda olabilir, elinizde varsa bence bidaha yapın, yada belki yeni olmuştur, bi kaç gün sonra tekrarlayın😍🙏🏻
Ya ben de öyle, bir görüyorum bir yok oluyor sonra yine görüyorum😁
Bu aslında perşembe günü testim bata 3 gün varken yapmıştım. cumartesi(bata1 kala) tekrar yaptım yine aynı çıktı bende test hatası diye düşündüm. Şuan adetim 1 gün gecikti adet olcam diye bekliyorum.

Canımlarr erken gebelik testi yaptım. Çok ince bı cizgi var gibi bu pozitif oluyo mu daha mı köyü olması lazım. Markası da comfort day

Eklentiler

• IMG_20220719_022743.webp
    IMG_20220719_022743.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 108
Canımlarr erken gebelik testi yaptım. Çok ince bı cizgi var gibi bu pozitif oluyo mu daha mı köyü olması lazım. Markası da comfort day
Evet bende görüyorum canım 5 dk içinde çıktı değil mi? İlk idrarla tekrar yapmalısın 🍀

Gecikmeye göre çok silik. Ama geç döllenme de ola bilir kan verin en iyisi♥️
Klomen ovitrelle kullanmıştım geç döllenme olabilir mi çatlatma iğnesiyle.
Seninde çok yeni tebrik ederim, gözün aydın sağlıkla inşallah♥️
Senin var mıydı belirti birde testlerin nasıldı?

Klomen ovitrelle kullanmıştım geç döllenme olabilir mi çatlatma iğnesiyle.
Seninde çok yeni tebrik ederim, gözün aydın sağlıkla inşallah♥️
Senin var mıydı belirti birde testlerin nasıldı?
Ola bilir. Teşekkür ederim canım. İnşallah Allah seni de sevindirir♥️
Ben mayısta kimyasal yaşadım. 27 mayısta başladı 9 haziranda bitti kanamam. Çok kötü günler geçirdim. Bu ay göğüs hassasiyetim fazlaydı bi kaç kere başım döndü takmadım. Adet olmayınca test yaptım silik çıktı. 1 hafta sonra kan verdim. Sonuçları bekleyene kadar dayanamayıp test yaptım😂

Eklentiler

• CC0D0F85-87B6-4E8F-9D2A-2B38A90A87AA.webp
    CC0D0F85-87B6-4E8F-9D2A-2B38A90A87AA.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 87
  • 6CEC5CAB-A655-48B3-A7EC-30C89E78434D.webp
    6CEC5CAB-A655-48B3-A7EC-30C89E78434D.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 136
Ya ben de öyle, bir görüyorum bir yok oluyor sonra yine görüyorum😁
Bu aslında perşembe günü testim bata 3 gün varken yapmıştım. cumartesi(bata1 kala) tekrar yaptım yine aynı çıktı bende test hatası diye düşündüm. Şuan adetim 1 gün gecikti adet olcam diye bekliyorum.
Bende adetime 1 gün kala öğrenmiştim😍🙏🏻🙏🏻
yoncambenim yoncambenim bugün adetim 1. Gün gecikmesi bu da kaset test yine gölge gibi geldi bana ne dersin?
Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim benim testlerime de baka bilir misin?
Yine aynısı olmuş varla yok arasında😍😍🙏🏻

A Aitach seninde böyle belli belirsiz miydi canım.
Hiç belirtim yok bu arada göğüslerim adet öncesi hassaslaşırdı perşembe başladı hassasiyet bugün azalmış. Akıntım adet öncesi gibi yine.

Son düzenleme:
Ola bilir. Teşekkür ederim canım. İnşallah Allah seni de sevindirir♥️
Ben mayısta kimyasal yaşadım. 27 mayısta başladı 9 haziranda bitti kanamam. Çok kötü günler geçirdim. Bu ay göğüs hassasiyetim fazlaydı bi kaç kere başım döndü takmadım. Adet olmayınca test yaptım silik çıktı. 1 hafta sonra kan verdim. Sonuçları bekleyene kadar dayanamayıp test yaptım😂
16 aydır hiç gebelik olmadı bu defa olursa bana sürpriz olacak eylülde tüp bebek yaptırcaktım.
Senin bayağı koyu çıkmış 💛 benimde böyle koyulaşır inşallah 🙏🏻

16 aydır hiç gebelik olmadı bu defa olursa bana sürpriz olacak eylülde tüp bebek yaptırcaktım.
Senin bayağı koyu çıkmış 💛 benimde böyle koyulaşır inşallah 🙏🏻
İnşallah canım♥️ Allah en güzelini nasip etsin hayırlısıyla♥️ İyi haberler duyalım senden♥️ Bende ilk böyleydi 1 hafta sonra koyulaştı

Eklentiler

• 7579F65F-75E6-4047-AAE6-BC48DCBA6E56.webp
    7579F65F-75E6-4047-AAE6-BC48DCBA6E56.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 51
Evet bozukkk 🙏🏻🙏🏻Yada idrarı çok damlatmışsınızz
İdrarı çok damlatmadım. 3-5 damla en fazla. Tekrar test yaptım. Yine aynısı çıktı. 100 kere bu markanın testlerini yapmışımdır. İki kez üst üste aynı hatada olmasını anlayamadım. Hcg değil de bende farklı bir hormon algıladı onu ölçüyor bence 🤪

Back
X