- 16 Temmuz 2022
- 189
- 493
- 23
- Konu Sahibi benjaminder
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bozukkkMerhaba, akşam yaptığım test bu şekilde çıktı. İkinci çizgi t yazan kısımdan geride görünüyor. Test hatalı olabilir mi?
Çok hayalet bi çizgi var gibi sanki ama çok belli belirsiz göz yanılmasıda olabilir, elinizde varsa bence bidaha yapın, yada belki yeni olmuştur, bi kaç gün sonra tekrarlayın
Ya ben de öyle, bir görüyorum bir yok oluyor sonra yine görüyorumÇok hayalet bi çizgi var gibi sanki ama çok belli belirsiz göz yanılmasıda olabilir, elinizde varsa bence bidaha yapın, yada belki yeni olmuştur, bi kaç gün sonra tekrarlayın![]()
Evet bende görüyorum canım 5 dk içinde çıktı değil mi? İlk idrarla tekrar yapmalısınCanımlarr erken gebelik testi yaptım. Çok ince bı cizgi var gibi bu pozitif oluyo mu daha mı köyü olması lazım. Markası da comfort day
Pozitif duruyor canım kan verebilirsin emin olmak içinCanımlarr erken gebelik testi yaptım. Çok ince bı cizgi var gibi bu pozitif oluyo mu daha mı köyü olması lazım. Markası da comfort day
Gecikmeye göre çok silik. Ama geç döllenme de ola bilir kan verin en iyisiyoncambenim bugün adetim 1. Gün gecikmesi bu da kaset test yine gölge gibi geldi bana ne dersin?
Tiniminimavihanim benim testlerime de baka bilir misin?
Klomen ovitrelle kullanmıştım geç döllenme olabilir mi çatlatma iğnesiyle.Gecikmeye göre çok silik. Ama geç döllenme de ola bilir kan verin en iyisi![]()
Ola bilir. Teşekkür ederim canım. İnşallah Allah seni de sevindirirKlomen ovitrelle kullanmıştım geç döllenme olabilir mi çatlatma iğnesiyle.
Seninde çok yeni tebrik ederim, gözün aydın sağlıkla inşallah
Senin var mıydı belirti birde testlerin nasıldı?
Bende adetime 1 gün kala öğrenmiştimYa ben de öyle, bir görüyorum bir yok oluyor sonra yine görüyorum
Bu aslında perşembe günü testim bata 3 gün varken yapmıştım. cumartesi(bata1 kala) tekrar yaptım yine aynı çıktı bende test hatası diye düşündüm. Şuan adetim 1 gün gecikti adet olcam diye bekliyorum.
Yine aynısı olmuş varla yok arasındayoncambenim bugün adetim 1. Gün gecikmesi bu da kaset test yine gölge gibi geldi bana ne dersin?
16 aydır hiç gebelik olmadı bu defa olursa bana sürpriz olacak eylülde tüp bebek yaptırcaktım.Ola bilir. Teşekkür ederim canım. İnşallah Allah seni de sevindirir
Ben mayısta kimyasal yaşadım. 27 mayısta başladı 9 haziranda bitti kanamam. Çok kötü günler geçirdim. Bu ay göğüs hassasiyetim fazlaydı bi kaç kere başım döndü takmadım. Adet olmayınca test yaptım silik çıktı. 1 hafta sonra kan verdim. Sonuçları bekleyene kadar dayanamayıp test yaptım![]()
İnşallah canım16 aydır hiç gebelik olmadı bu defa olursa bana sürpriz olacak eylülde tüp bebek yaptırcaktım.
Senin bayağı koyu çıkmışbenimde böyle koyulaşır inşallah
![]()
İdrarı çok damlatmadım. 3-5 damla en fazla. Tekrar test yaptım. Yine aynısı çıktı. 100 kere bu markanın testlerini yapmışımdır. İki kez üst üste aynı hatada olmasını anlayamadım. Hcg değil de bende farklı bir hormon algıladı onu ölçüyor benceEvet bozukkkYada idrarı çok damlatmışsınızz
Canım var gibide yok gibide emin değilim galiba yumurta geliştirici kullandın herhalde sizde sorun nedir?Rabbim aratmadan nasip etsin bizlere inşallahyoncambenim bugün adetim 1. Gün gecikmesi bu da kaset test yine gölge gibi geldi bana ne dersin?
Adetim başladı öğlen. Klomen kullanmıştım amh düşük ama 3 yumurta oluşmuştı.Canım var gibide yok gibide emin değilim galiba yumurta geliştirici kullandın herhalde sizde sorun nedir?Rabbim aratmadan nasip etsin bizlere inşallah![]()