Gebelik testim hatalı mı?

Ola bilir. Teşekkür ederim canım. İnşallah Allah seni de sevindirir♥️
Ben mayısta kimyasal yaşadım. 27 mayısta başladı 9 haziranda bitti kanamam. Çok kötü günler geçirdim. Bu ay göğüs hassasiyetim fazlaydı bi kaç kere başım döndü takmadım. Adet olmayınca test yaptım silik çıktı. 1 hafta sonra kan verdim. Sonuçları bekleyene kadar dayanamayıp test yaptım😂
Bildiyim qədəri ilə sizdə azərbaycanlısız🤗əvvəli forumlarda rastıma çıxmışdız😍təbrik edirəm canım xeyirli olsun, sağ salamat qucağınıza alasız in şe Allah🤲🏻Ovulyasiya testi ilə planlaşdırdınız hamiləliyi?

Bildiyim qədəri ilə sizdə azərbaycanlısız🤗əvvəli forumlarda rastıma çıxmışdız😍təbrik edirəm canım xeyirli olsun, sağ salamat qucağınıza alasız in şe Allah🤲🏻Ovulyasiya testi ilə planlaşdırdınız hamiləliyi?
Can beli♥️ Çox sağolun Allah isteyen herkese qismet elesin ♥️ Yo can evveller ovulyasiya testi istifade elemişem ama bir işe yaramadı bedenim hazır deyildi. May iyun kimyasal oldu kimyasaldan sonra şükür normal hamilelik♥️

Can beli♥️ Çox sağolun Allah isteyen herkese qismet elesin ♥️ Yo can evveller ovulyasiya testi istifade elemişem ama bir işe yaramadı bedenim hazır deyildi. May iyun kimyasal oldu kimyasaldan sonra şükür normal hamilelik♥️
Gözün aydın canım, sağ salamat keçirəsən hamiləliyinidə😍🤗mən bu aydan başlamışam ovulyasiya testinə, görək xeyirlisi in şe Allah🤲🏻🙈😍

Back
X