Gebelik testim lütfen bakın

1kelebekbebek

Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2020
161
83
13
Kızlaaar dayanamayıp adetten beş gün önce test yaptım sanki ikinci çizgi belirdi ama o kadar çok baktım ki hayali mi görüyorum bilmiyorum yakınlaştırıp bakar mısınız 497C5AFB-5059-430F-AEDA-293C6F2E13B2.webp

Beyaz bir çizgi var gibi.
Benim ilk testimde böyle çıkmıştı. Yarın tekrarlayın 😊

Benimde aynı çıktı. Ertesi gün kan verdim 12 çıktı değer.
Şimdi evde yapıyorum git gide iyice koyulaşıyor.
Yarın kan vericem yeniden.
İnşallah sende de vardır bebiş 😍

Yarın tekrar test yapayım o zaman peki siz o testten sonra hamile olduğunuzu öğrenmiş miydiniz 😊
Aralıksız iki gün boyunca devam etmiştim.

Bir sonraki gün o beyaz çizgi çok çoook ince bir pembe çizgi oldu. Zor görülüyordu.

Daha sonraki gün yine açık pembeydi ama net çizgiyi görebildim. O gün kan verdim beta hcg 46 çıktı.

Merhaba canım bende silik testle öğrendim dün birazdaha belirgindi benim degerim 71.01cikti ama bat a 2 3gun vardı benim testi tekrarla 2 gün kala varsa dahada netlesir kuzum insallah vardır hayırlısı olsun 🥰🤲🤲🤲

Canım hayalet cizgi gbi gebelik olmayabilir böyle cikip negatif alan cok. 2gün sonra tekrarla

• Beğen
Reactions: H M
Benimde aynı çıktı. Ertesi gün kan verdim 12 çıktı değer.
Şimdi evde yapıyorum git gide iyice koyulaşıyor.
Yarın kan vericem yeniden.
İnşallah sende de vardır bebiş 😍
Yaaa çok güzel hayırlı olsun 😍♥️inşallah bende de vardır çok istiyoruz yarın testi tekrarlayım 😊

Koyulaşmasini beklesen daha iyi olur insallah
Ne var ne yok denebilir.. 2 gun sonra tekrsrla idrat testini koyulasiyorsa vardir.

Aralıksız iki gün boyunca devam etmiştim.

Bir sonraki gün o beyaz çizgi çok çoook ince bir pembe çizgi oldu. Zor görülüyordu.

Daha sonraki gün yine açık pembeydi ama net çizgiyi görebildim. O gün kan verdim beta hcg 46 çıktı.
Hayırlı olsuuuun 😍♥️ İnşallah benimde öyle olur ya zaman geçmiyor yarın olsun hemen test yapıcam😊

Koyulaşmasini beklesen daha iyi olur insallah
Ne var ne yok denebilir.. 2 gun sonra tekrsrla idrat testini koyulasiyorsa vardir.
Kamera da net çıkmamış böyle bakıldığında incecik çok zor görünen hayalet bi çizgi var O kadar inceledim ki acaba hayal mi görüyorum dedim 😊

Merhaba canım bende silik testle öğrendim dün birazdaha belirgindi benim degerim 71.01cikti ama bat a 2 3gun vardı benim testi tekrarla 2 gün kala varsa dahada netlesir kuzum insallah vardır hayırlısı olsun 🥰🤲🤲🤲
İnşallah benim de öyle olur teşekkür ederim hayırlı olsun🥰 ♥️😍 biraz daha koyu bi çizgi görsem hemen kan tahlili yaptırıcam ama biraz daha bekleyim 😊

İnşallah benim de öyle olur teşekkür ederim hayırlı olsun🥰 ♥️😍 biraz daha koyu bi çizgi görsem hemen kan tahlili yaptırıcam ama biraz daha bekleyim 😊
Amin bende çok tesekkurederim 🤲🤲🥰
Inşallah görürsün canım güzel sonuçlarını bekliyoruz 🤲🤲🥰

Back
X