- 12 Mart 2020
- 340
- 148
- 18
- Konu Sahibi pembeportakalizmir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy canim çok mutluyum eşime supriz yapcam iftardan sonraHamilesin cnm silik çizgi var ☺
Maşallah cnm çok mutlu oldum rabbim devamını getirsin inşallahAyyy canim çok mutluyum eşime supriz yapcam iftardan sonra
Amin canımm ocakta düşük yaşadım çok üzüldümMaşallah cnm çok mutlu oldum rabbim devamını getirsin inşallah![]()
Bir daha olmaz inşlalahAmin canımm ocakta düşük yaşadım çok üzüldüm
Inşallah canim Allah razı olsunBir daha olmaz inşlalah![]()
Evet çizgi var hayırlı olsun şimdidenKızlar selam bat 3 mayıs şuanda yaptığım test bu 2 dakikada cıktı sizce hamile miyimmm
Teşekkür ederimmEvet çizgi var hayırlı olsun şimdiden![]()
Onsuz gidememki neden öyle dedinizKan testi vermeden supriz yapmayin
Silik çizgi var gibi hemen mi çıktı kuruma mı yoksa? Su damlatınca kayboluyo mu
Hayırlı olsun canm hamilesinKızlar selam bat 3 mayıs şuanda yaptığım test bu 2 dakikada cıktı sizce hamile miyimmm
Tatlim burda goruyoruz yaniltiyo testler yada kimyasal gebelik oluyor. Umarim bi.sorun cikmaz ama insan sevindigiyle kaliyo kesinlesmeden supriz yapilmazOnsuz gidememki neden öyle dediniz
Su damlatinca kaybolmuyorsa gebelik mi oluyor . Ben adetime 3 gün kala yaptım test gölge gibi çıktı 3-4 saat sonra . Su damlattim kaybolmadi .Silik çizgi var gibi hemen mi çıktı kuruma mı yoksa? Su damlatınca kayboluyo mu
Yani en azından kuruma çizgisi olma ihtimali azalıyo yine en garantisi kan testi tabiSu damlatinca kaybolmuyorsa gebelik mi oluyor . Ben adetime 3 gün kala yaptım test gölge gibi çıktı 3-4 saat sonra . Su damlattim kaybolmadi .