Gebelik testim negatif ama !

mmmeee11

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2012
8
0
36
Bursa
merhabalar.bu siteyı gercekten cok begendım iyiki varsınız.soruma gelınce.

ilişki zamanı:28 aralık
normal adet gunu:5 ocak
adet oldugum gun:9 ocak
bu ayki adet gunum 8 subattı fakat ben hala adet olmadım.sızce bu tabloda hamılelık rıskı varmıdır?ılışkı sonrasında gecıkmelıde olsa adet oldum ama bu ay neden olamıyorum.cok korkuyorum ögrencıyım.tecrubelilerden yardım ıstıyorum.sızce hamıle olabılırmıyım?(idrar gebelik testi yaptım negatif çıktı ama onun tam zamanını hatırlayamıyorum)

bu ayki adet gunum 8 subattı fakat ben hala adet olmadım.sızce bu tabloda hamılelık rıskı varmıdır?ılışkı sonrasında gecıkmelıde olsa adet oldum ama bu ay neden olamıyorum.cok korkuyorum ögrencıyım.tecrubelilerden yardım ıstıyorum.sızce hamıle olabılırmıyım?(idrar gebelik testi yaptım negatif çıktı ama onun tam zamanını hatırlayamıyorum)

Bu ay bende olmadım :/ 31 aralıkta olmuştum en son hala olmadım tahmininen 1 buçuk 2 hafta gecikti hemde 3 tane test yaptım negatif çıktı hepsi 3. sünü bugün yaptım hatta biraz önce artık doğru sonuç vermiştir diye düşünüyorum ama hala adet olmadım :/

bilmiyorum canım yaa.senınde aynı durum mu oldu?yani ilişkiden sonra adet oldun sonrakı ay mı olamadın?boyle bir durumda hamıle kalınabilmi acaba cok merak edıyorum

bilmiyorum canım yaa.senınde aynı durum mu oldu?yani ilişkiden sonra adet oldun sonrakı ay mı olamadın?boyle bir durumda hamıle kalınabilmi acaba cok merak edıyorum

adet olduysan hamile değilmişsin gibi geliyor ama hamilemiyim stresi baya geciktiriyor tabi o stres kasık ağrısı bile yapıyor daha çok hamilemiyim diye düşünüyorsun böylece tabi bilemiyorumki ..

inşallah değilsindir...
bi kan tahlili yaptır bence varsa çıkar...

mrb kızlar.ben dun 2 tane idrar testi yaptırdım.labiquik marka.ıkısıde negatıf cıktı.yalnız labıquık markalarda pozıtıf cıkınca yanlıs cıkma durumu oluyormus.negatıf cıkıncada yanlıslık olmusmudur acaba?kan testı yaptıramam kucuk bır yer burası.sızce hamılemıyım deılmıyımdır kızlar?

mrb kızlar.ben dun 2 tane idrar testi yaptırdım.labiquik marka.ıkısıde negatıf cıktı.yalnız labıquık markalarda pozıtıf cıkınca yanlıs cıkma durumu oluyormus.negatıf cıkıncada yanlıslık olmusmudur acaba?kan testı yaptıramam kucuk bır yer burası.sızce hamılemıyım deılmıyımdır kızlar?

sen evli değil msin arkadaşım? ondan mı korkuyorsun bu kadar? umarım değilsindir, negatif çıkıyorsa sürekli değilsindir, çünkü ben 4 haftalıkken yani bebek çok küçükken hamile olduğumu öğrendim o zaman bile pozitif çıkmıştı, korkuyorsan 1-2 tane daha yap ama bence değilsinidr.

evet evli değilim.adet olamıyorum tek sorun bu ilişkide olunca işte korkuyorum hamileyimdir diye

canım adet olduysan eger sanmıyorum bide tabi ilişkinin boyutu önemli korunmadıysanız olabilirde. başka bi bölümde yazmıştım. adet olamıyosan bide stres yapıyosan hiç olmassın biberiye ve papatya çayını bir arada demle ve açkarnına sabah akşam iç hemen söküyo tatlım korkma umarım degilsndir

kanda test yaptırma şansın yok mu sağlık ocakları ücretsiz yapıyor canım, eczaneye sor ilacın adını hatırlayamıyorum bir arkadaşım gebelikten şüpheleniyordu eczaneden bi ilaç aldı gebeliği söktürürmüş, regl olurmuşsunuz. umarım hamile değilsinizdir :( eğer ebek küçükse gebelik testinde çıkmayabilir. idrar rengini kontrol et kokulu ve koyu renk mi? gögüsleriniz acıyor mu? vs. hamileysen hissedersin.

yanı burası kucuk bır yer tanınıyoruz bırde.adet sökturucu kullanımında eger gebeyse zararı olabiliyormus ilaclarda genelde.bitkisel söktücü kullansamda zararı olabılır mı acaba?

Back
X