Gebelik testim önce pozitif şimdi negatif ( prodoctora mı durateste mi güvenmeliyim)

gizlibirileriydi

Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2025
116
25
13
24
Kızlar ben adetimden iki gün önce iki tane test yaptım silik çizgi çıktı ama markasına güvenmediğim için diğer gün prodoctor aldım ve ilk idrarla yaptım böyle çıktı. Bugün de adet günüm sabah tekrar duratest diye bi markayla yaptım çıkmadı sonradan silik bi çizgi çıktı. Sizce hangisine güvenmeliyim ?

Prodoctor daha güvenilir. Bence hamile olabilirsiniz. Gidip kan testi verin bence. Ya da awoxla yapın. Awox çok iyi marka kuruma çizgisi bile neredeyse hiç çıkarmıyor.

Testlerin hassasiyetleri farklı oluyor mesela kaset test için çoğunlukla 50 nin üzeri olması gerekiyor ama erken gebelik testleri 10 üzerini de algılıyor yalancı pozitif değilse hamilesinizdir kan verin bence netleşmesi için

Eskiden çok kan verdim hiçbirinde çıkmadı ya ondan tekrar çıkmaz diye moralimi bozmak istemiyorum yaa. Birkaç gün daha bekleyeyim eğer adet olmazsam veririm kan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…