Gebelik testim pozitif adet oldum beta hcg 13 :(

Çok geçmiş olsun. Ben de hayatımda ilk kez duyuyorum bunları yaşamadan bilinmiyormus. Neler neler öğrendik şu süreçte :KK43:
Maalesef öyle ama doktorlar olumlu olarak karşılıyorlar bu durumu. Kimyasaldan sonra cabuk hamile kalınıyormuş. Hic hamile kalmayan bi insana göre 5-0 öndesin demisti benim doktor. Hamile kaldığını kalabildiğini biliyoruz artik demisti.

Maalesef öyle ama doktorlar olumlu olarak karşılıyorlar bu durumu. Kimyasaldan sonra cabuk hamile kalınıyormuş. Hic hamile kalmayan bi insana göre 5-0 öndesin demisti benim doktor. Hamile kaldığını kalabildiğini biliyoruz artik demisti.
Son 2 aydır üstüste 2 kez kimyasal geçirdim. Can sıkıyor..

Merhaba arkadaşlar. Burada yeniyim kuralları konuları bilmiyorum kusuruma bakmayın. Adetim 5 gün gecikti şu an itibariyle. Ve ben 3 gün test yaptım hepsi pozitif. Daha sonra dün bir kanama gelmeye başladı. Herkes yerleşme kanaması dedi ama yerleşme kanaması böyle yoğun olmaz bence. Gece doktora gittim beta hcg 13 çıktı. Doktor "çok arada bir sonuç. Ne var diyebilirim ne de yok" dedi. Kadın doğuma gideceğim. Daha önce bir boş gebelik yaşamıştım. Sizlerin fikirlerini öğrenmek istiyorum. Doktora gidene kadar ne yaşıyorum bilmiyorum.
Adet olmussunuzdur diye tahmin ediyorum😖

Back
X