Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım testlerinin fotoğrafını atar mısın bir de için rahat olsun bende de adet ağrısı gibi olmuştuMerhaba arkadaşlar benim adetime 2 gün var erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı bitanede kaset test yaptım oda silik çıktı ama adet sancım var şuan kanamam yok sarı akıntım var
Var mı bı fikriniz
İki günüm var adet günü olmazsam gidip test yapcamGebeliğin ilk haftaları regl sancısı gibi ağrı olduğunu duymuştum siz isterseniz kan verip hamile olup olmadiginiza emin olun
Ayy çok teşekkür ederimSarı akıntı varsa testler silikse hayırlı olsun![]()
Umarım teşekkür ederimBenimde adet sancım 1 hafta sürmüştü ve hamileydim. Yani olabiliyorumarım bebeğiniz sizinledir
![]()
Canım testlerinin fotoğrafını atar mısın bir de için rahat olsun bende de adet ağrısı gibi olmuştu
Yani fotoda fazla çıkmamış
Benimde böyleydi canım hayırlısı olsun bir an önce kan ver ayrıca korkma bende de öyle ağrılar oldu
Ayy hadi inşallah vardır yaa çok heyecanlıyımBenimde böyleydi canım hayırlısı olsun bir an önce kan ver ayrıca korkma bende de öyle ağrılar oldu
Adet sancısı 1 2 hafta sürüp kesilmişti bende de normaldir baştaMerhaba arkadaşlar benim adetime 2 gün var erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı bitanede kaset test yaptım oda silik çıktı ama adet sancım var şuan kanamam yok sarı akıntım var
Var mı bı fikriniz
Cok normal bende oyleydim zaten hamileyken adet olucagin zamanda adet sancisi cekersinMerhaba arkadaşlar benim adetime 2 gün var erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı bitanede kaset test yaptım oda silik çıktı ama adet sancım var şuan kanamam yok sarı akıntım var
Var mı bı fikriniz
Varmı gelişmeAyy çok teşekkür ederim![]()
İnşallah çok teşekkür ederimHayırlı olsun hamislesin cnm inşallah güzel sonuçlar alırsın![]()
İnşallah öyledir dün gece adet sancısıyla uyandım ama hiç kanamam yokAdet sancısı 1 2 hafta sürüp kesilmişti bende de normaldir başta
Sancım olunca korktum yaa yarın adet günüm zaten olmazsam kosacam hastaneyeVarmı gelişmekız nasıl duruyorsun koş kan ver
![]()