Gebelik testim pozitif adet sancım var

Affedersiniz ama ben doktorunuzun salak olduğunu düşünüyorum. 507 değerle nasıl gebelik sayılmıyormuş? Beta hcg’de 5’in üzeri pozitiftir ki sizin 507 çıkmış gayet iyi. Benim ilk 23 çıkmıştı iki doktora gittim ikisinden de böyle bir şey duymadım. Ayrıca iki günde değerinizi gayet güzel artmış. Mis gibide hamilesiniz bence doktorunuzu değiştirin çok ruh emici biri gibi
Acilden test vermiştim 😅🤭

Benim regli günüm 2 gün geçti. 2 gün önce predoctor erken gebelik testi yaptım bir şey çıkmadı ama o marka çok doğru sonuç vermiyor diye okumuştum. Göğüs, bel ağrım kasıklarda batma seyirme var. Dün de arabada çok midem bulandı psikolojik mi artık bilmiyorum. Geçtiğimiz ay kimyasal gebelik geçirdim :/

Acilden test vermiştim 😅🤭
Acildeki ruh emici o zaman çünkü bende acilde verdim 23 çıktı bana böyle bir tepki verilmedi. İki gün sonra da kendi doktorumda verdim 195 çıktı ve doktorumda gayet olumlu konuştu. Şu an 8+3 hamileyim.

Acildeki ruh emici o zaman çünkü bende acilde verdim 23 çıktı bana böyle bir tepki verilmedi. İki gün sonra da kendi doktorumda verdim 195 çıktı ve doktorumda gayet olumlu konuştu. Şu an 8+3 hamileyim.
Maşallah ne güzel Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bazen doktorların yorumları sinir edebiliyor. Ben ne olur ne olmaz iki gün daha bekleyip sonra test vereceğim. Herşeyin hayırlısı olsun.

Maşallah ne güzel Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bazen doktorların yorumları sinir edebiliyor. Ben ne olur ne olmaz iki gün daha bekleyip sonra test vereceğim. Herşeyin hayırlısı olsun.
Sağol canım amin inşallah. Seninkide sağlıklı olsun inşallah

Kizlar ben klomen catlatma ignesi oldum bu ay igneden 14.gun kan degerim 1.22 cikti ben gittim agri kesici ictim doktorum umudunu kes bu aydan dedi 17.gun adet sancim ve kanamam gecsin diye doktora bi gittim beta hcg 25 🤣 o yuzden adet olsaniz bile kan verin megersem buyuyen diger yumurtam atiliyormus kanamam da eski kanamaymis simdi kan verdim beta hgc 60 olmus progestan kullaniyorum. Dedigim o ki umudunuzu kesmeyin dongu zamani 2 gun gecsin kan verin

Merhabalar
Lh testi neden yaptınz. Gebelikte ona da mı bakılıyor. Merak ettim. Daha doğrusu o ne testi bilmiyorum hiç.
Geç gördüm ama ovulasyon testi o elimde olduğu icin ilk onu yapmıştım normalde yumurtlama olduğu gün iki çizgi olur bende yumurtlama geçtikten sonra olmustu

Canım noldu hamile misin??

Back
X