Gebelik testim pozitif mi

Over

Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2022
72
12
18
28
Kızlar merhaba bugün test yaptım sonradan baktığımda gölgelenme şeklinde çizgi gördüm gibi siz ne diyorsunuz yanılmış mıyım acaba. Fotolardan da çok belli olmuyor gibi.

Eklentiler

• IMG_20220610_234400-01.webp
    19 KB · Görüntüleme: 65
  • IMG_20220611_001158-01.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 64
  • IMG_20220610_231828-01.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 65
  • IMG_20220611_010105.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 61
Sanırım gördüm ama o kadar silik ki emin olamıyorum. Kan vermelisiniz sonucu merak ettim ben de

Negatif malesef kuruduğu için kırmızı çıkması gereken çizginin var olduğu bölgenin alanı çıkmış ortası beyaz kenarlarda gölge. Üzmek istemem ama böyle çok test gördüm kendimde ve sonucu negatif oldu

İlk 5 dakikadan sonra çıkan çizgiler maalesef doğru sonuç vermez. Bana da kuruma çizgisi gibi geldi. İnşallah Rabbım hayırlı vakitte nasip eder

Çizgi gözüküyor. Ama muallak bi değerdir ince çizgi. Regl gününüzü bekleyin üzerinden 1 hafta geçip hala regl olmaz iseniz gebelik vardır kan verirsiniz.

Çizgi gözüküyor. Ama muallak bi değerdir ince çizgi. Regl gününüzü bekleyin üzerinden 1 hafta geçip hala regl olmaz iseniz gebelik vardır kan verirsiniz.
Aynen bende çok emin olamadım. Regl dönemime de daha 1 haftam var. Ama bir önceki reglmda çok değişik olmuştu çok kısa sürdü ve az az geldi. Bu durum biraz şüphe uyandırdığı için yapayım dedim acaba üstüne görme durumu olabilir mi diye

Olmaz diye bişey yok olabilir.
Ama üzerine görseniz silik çıkmaz.

İnşallah gebesinizdir.

(Görünen bi ince çizgi var. Fakat hormonel de olabilir. Çünkü reglinize de bi hafta varmış.
Sıcak havalarda az ya da cok reglinin bir hafta şaşması normal.)

Sağ yada yumurtalıkla atma, tuhaf ağrılar, halsizlik, kasıklarınızda gerilir gibi şeyler olursa .

Kasıklarımda nadiren ağrı hissediyorum ama bu adetime az kalmış olduğu için de olabilir belki dediğiniz gibi. İnşallah iyi dilekleriniz için teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…