- 30 Mayıs 2025
- 48
- 3
- 1
- 19
- Konu Sahibi bade060425
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
PozitifSizce pozitif mi negatif mi sabah ilk idrarla yaptım ella kullanmıştım
Test de yanıltır diyorlar bilemedimPozitif
Pozitif
BiberonSizce pozitif mi negatif mi sabah ilk idrarla yaptım ella kullanmıştım
PozitifSizce pozitif mi negatif mi sabah ilk idrarla yaptım ella kullanmıştım
Pozitif aynı testı kullandımSizce pozitif mi negatif mi sabah ilk idrarla yaptım ella kullanmıştım
Teşekkür ederim ihtiyacım olanlar da bunlar sanırımBiberon
Emzik
Bebek çantası
Bebek banyo seti
Bebek bornoz
Ateş aleti
Tırnak makası seti
Tarak
Bebek şampuanı
Bebek tursili
Bebek beşiği
Puset
Reflü yatağı sor
Bebek arabası
Bebek a
Pozitif
ız mendili bez
Pozitif aynı testı kullandım
Yalnışlıkla attım canım silemiyorum da nasıl silecemTeşekkür ederim ihtiyacım olanlar da bunlar sanırım![]()
Olsun askım kalsın bende silmeyi bilmiyorum yeni yükledimYalnışlıkla attım canım silemiyorum da nasıl silecem
Bende öyle sayılır o yüzden tam olarak kullanmayı bilmiyorum ama canım hamilesin bence bir tane daha aynı testten yap o testten bende 2 tane yapmıştım aynı seninki gıbı cıktı sonra sağlık ocağına gidip kan vermiştim doğru cıkmıştı sükürOlsun askım kalsın bende silmeyi bilmiyorum yeni yükledim
Peki sen testi gecikince mi yaptın benim daha 3 gün var regl olmama korunmasız ilişki sonrası ben ella aldım ama yumurtlama dönemi olduğu için emin olamadım 31 mayıs da bir kere yaptım negatifti bugün ilk idrarla yaptım bu şekilde çıktıBende öyle sayılır o yüzden tam olarak kullanmayı bilmiyorum ama canım hamilesin bence bir tane daha aynı testten yap o testten bende 2 tane yapmıştım aynı seninki gıbı cıktı sonra sağlık ocağına gidip kan vermiştim doğru cıkmıştı sükür
Birazdan gine yap bakalım nasl çıkacak merak ettimPeki sen testi gecikince mi yaptın benim daha 3 gün var regl olmama korunmasız ilişki sonrası ben ella aldım ama yumurtlama dönemi olduğu için emin olamadım 31 mayıs da bir kere yaptım negatifti bugün ilk idrarla yaptım bu şekilde çıktı
Elimde test yok maalesef artık anca yarın yapabilirim ya da adetimin gecikmesini beklerimBirazdan gine yap bakalım nasl çıkacak merak ettim
Benim 3 gün geçikmişti adetim
Aynen oda olur olmadı sağlık ocağına gidip test yapabılırsınElimde test yok maalesef artık anca yarın yapabilirim ya da adetimin gecikmesini beklerim
Aynen canım senin de hayırlı olsun Rabbım kucağına almayı nasip etsinAynen oda olur olmadı sağlık ocağına gidip test yapabılırsın
Aynen canım senin de hayırlı olsun Rabbım kucağına almayı nasip etsi
Ben çizgi göremedim bende mi sorun var acaba kuruma çizgisine benzettimSizce pozitif mi negatif mi sabah ilk idrarla yaptım ella kullanmıştım
Çok dikkatli bakmanız lazım çok silikBen çizgi göremedim bende mi sorun var acaba kuruma çizgisine benzettim
Alta şikayet et yazıyor ya oraya tıkla düzenle ordan silinirBende öyle sayılır o yüzden tam olarak kullanmayı bilmiyorum ama canım hamilesin bence bir tane daha aynı testten yap o testten bende 2 tane yapmıştım aynı seninki gıbı cıktı sonra sağlık ocağına gidip kan vermiştim doğru cıkmıştı sükür