• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testim pozitif mi

bade060425

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2025
48
3
1
19
Sizce pozitif mi negatif mi sabah ilk idrarla yaptım ella kullanmıştım

Eklentiler

• Screenshot_20250604_165121_Samsung Internet.webp
    Screenshot_20250604_165121_Samsung Internet.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 72
Biberon
Emzik
Bebek çantası
Bebek banyo seti
Bebek bornoz
Ateş aleti
Tırnak makası seti
Tarak
Bebek şampuanı
Bebek tursili
Bebek beşiği
Puset
Reflü yatağı sor
Bebek arabası
Bebek a
Pozitif
ız mendili bez
Pozitif aynı testı kullandım

Biberon
Emzik
Bebek çantası
Bebek banyo seti
Bebek bornoz
Ateş aleti
Tırnak makası seti
Tarak
Bebek şampuanı
Bebek tursili
Bebek beşiği
Puset
Reflü yatağı sor
Bebek arabası
Bebek a

Pozitif
ız mendili bez

Pozitif aynı testı kullandım
Teşekkür ederim ihtiyacım olanlar da bunlar sanırım 😂

Olsun askım kalsın bende silmeyi bilmiyorum yeni yükledim
Bende öyle sayılır o yüzden tam olarak kullanmayı bilmiyorum ama canım hamilesin bence bir tane daha aynı testten yap o testten bende 2 tane yapmıştım aynı seninki gıbı cıktı sonra sağlık ocağına gidip kan vermiştim doğru cıkmıştı sükür

Bende öyle sayılır o yüzden tam olarak kullanmayı bilmiyorum ama canım hamilesin bence bir tane daha aynı testten yap o testten bende 2 tane yapmıştım aynı seninki gıbı cıktı sonra sağlık ocağına gidip kan vermiştim doğru cıkmıştı sükür
Peki sen testi gecikince mi yaptın benim daha 3 gün var regl olmama korunmasız ilişki sonrası ben ella aldım ama yumurtlama dönemi olduğu için emin olamadım 31 mayıs da bir kere yaptım negatifti bugün ilk idrarla yaptım bu şekilde çıktı

Peki sen testi gecikince mi yaptın benim daha 3 gün var regl olmama korunmasız ilişki sonrası ben ella aldım ama yumurtlama dönemi olduğu için emin olamadım 31 mayıs da bir kere yaptım negatifti bugün ilk idrarla yaptım bu şekilde çıktı
Birazdan gine yap bakalım nasl çıkacak merak ettim
Benim 3 gün geçikmişti adetim

Alta şikayet et yazıyor ya oraya tıkla düzenle ordan silinir 🤭

Back
X