Gebelik testim (resimli) lütfen yardım

ekledim kızlar yorumlarınızı alabilirmiyim

Eklentiler

• $IMG_2356.webp
    $IMG_2356.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 87
  • $IMG_2357.webp
    $IMG_2357.webp
    7 KB · Görüntüleme: 92
  • $IMG_2358.webp
    $IMG_2358.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 69
  • $IMG_2359.webp
    $IMG_2359.webp
    11 KB · Görüntüleme: 82
Çok hafif bir iz var gibi sanki ama... Çok erken bir gebelik olabilir... Sabah ilk idrarınla tekrar yap istersen... Bir de bir saat sonra çıkan çizgiler geçersiz... sabah yapardım, üç saat sonra hafif bir çizgi belirirdi... Ama hiç birinde hamile değildim...

Çok hafif bir iz var gibi sanki ama... Çok erken bir gebelik olabilir... Sabah ilk idrarınla tekrar yap istersen... Bir de bir saat sonra çıkan çizgiler geçersiz... sabah yapardım, üç saat sonra hafif bir çizgi belirirdi... Ama hiç birinde hamile değildim...

anladım :( değilim o zaman

Benim testimin yanında seninki kopkoyu.Üstelik benim testimde 7 saat sonra belirdi çizgi :9: Yerleşmesi yeni olmuş bence.Sonucun 50 veya daha az çıkabilir kan testinde.Doktorlar yok derse de hiç sıkma canını.Onlar 70-80 olmadan var demiyorlar.Benimki 22 çıktı (adetime 5 gün kala) yok dediler.1 gün arayla tekrarladım 98 oldu.Bundan çok çok daha silikleri hamilelikti.Seninki de öyle büyük ihtimal.Hemen kan ver derim ben.Hiç testle falan uğraşma.

Benim testimin yanında seninki kopkoyu.Üstelik benim testimde 7 saat sonra belirdi çizgi :9: Yerleşmesi yeni olmuş bence.Sonucun 50 veya daha az çıkabilir kan testinde.Doktorlar yok derse de hiç sıkma canını.Onlar 70-80 olmadan var demiyorlar.Benimki 22 çıktı (adetime 5 gün kala) yok dediler.1 gün arayla tekrarladım 98 oldu.Bundan çok çok daha silikleri hamilelikti.Seninki de öyle büyük ihtimal.Hemen kan ver derim ben.Hiç testle falan uğraşma.

kan verince hemen belli olur mu yoksa 50 nin fln altında görünürse yok derler mi .bir hafta fln beklesemmi acaba.yükselmesini.yani beklemöeylemi ilgili bu

sordum çünkü ilk 5 dk içinde çizgi çıkarsa test doğru sonuç verir kimisi birkaç saat sonra çıktı diyor onlar da geçersiz oluyor zaten

Benim testim 7 saat sonra belirdi.Kan verdim 22 çıktı.Elbette ilk idrarla ve 5 dk içinde çıkması daha iyi ama saatler sonra da doğru sonuç verebiliyor.

Benim testim 7 saat sonra belirdi.Kan verdim 22 çıktı.Elbette ilk idrarla ve 5 dk içinde çıkması daha iyi ama saatler sonra da doğru sonuç verebiliyor.

Olabilir tabi ama olmayabilir de dediğim gibi benim üç testim sabah yapmıştım ve akşam böyle çıkmıştı ve üçünde de hamile değildim...

tebrik ederim canım ama zaten gebelik olmasa da o kadar saat bekleyince inceden o çizgi çıkıyor senin ki çok güzel bir tesadüf olmuş hayırlı uğurlu olur inşallah.hamilenin duası tutar derler bizler içinde dua edin:)

kan verince hemen belli olur mu yoksa 50 nin fln altında görünürse yok derler mi .bir hafta fln beklesemmi acaba.yükselmesini.yani beklemöeylemi ilgili bu

Özel hastaneler 2 saatte veriyorlar sonucu.Sağlık ocakları-hastaneler 1 gün sonra.Önemli olan değerinin 1 gün arayla 2 katına çıkması.22'den 50'ye yükselirse ne ala ama fazla umutlanma yoktur dedi bana drum.İnsanın canını sıkıyorlar böyle konuşunca.Sen umudunu yitirme.1,20'den yükseldiğini gördüm ben sitede.Sen sonucunu al yarın bekle ertesi gün tekrar ver kan.Sonucun çok düşük bile olsa katlaması çok önemli.Doktorlar 100 gibi bi değer görmeden havaya sokmuyorlar insanı.98 olduğunda bile doktorum var gibi demişti.Boğasım geldi adamı orda.Kızdım 4 gün sonra tekrar kan verdim 1200 oldu.İnşallah bebeğin seninledir...

Olabilir tabi ama olmayabilir de dediğim gibi benim üç testim sabah yapmıştım ve akşam böyle çıkmıştı ve üçünde de hamile değildim...
Maalesef testler hatalı olabiliyor.Çok yaşadı bunu arkadaşlarım.Hatta doktorlar evde testle uğraşmayın 10 gün geçince adetten kana gelin direk diyor.Yoksa da nedeni araştırılsın diyorlar.
İnşallah seninde hemen gelir bebeğin.

tebrik ederim canım ama zaten gebelik olmasa da o kadar saat bekleyince inceden o çizgi çıkıyor senin ki çok güzel bir tesadüf olmuş hayırlı uğurlu olur inşallah.hamilenin duası tutar derler bizler içinde dua edin:)

Ben 4 ay bekledim.Hiç bir testimi de 2 gün geçmeden atmazdım.Hiçbir markada belirmezdi çizgi.Etmez miyim tanıdığım tanımadığım herkese dua ederim ben.Rabbim isteyip dileyen herkese en kısa zamanda nasip etsin mucizesini:16::16::16::16::16::16:

Back
X