- 12 Haziran 2019
- 87
- 58
- 88
- 32
- Konu Sahibi Haticeli1993
-
Var gibi canım gecikmen varmıArkadaşlar iki farklı marka gebelik testi yaptım hepsinde silik çıktı ama bakabilir misiniz resimde çok belli olmuyor ama silik çıkıyor köydeyim hastaneye de gidemiyorum şuan biri prodoctor diğeri ise days doctor
Var gibi canım gecikmen varmı
Bugün yaptım bunudaVar gibi canım gecikmen varmı
Testin marka ne canimBugün yaptım bunuda
Bence var silik cikmisBugün yaptım bunuda
Bence olmasa hiç pembelik olmaz var canım ben pazartesi günü gideceğim randevu aldımVarmı acba
Biri day’s doctor biri prodoctorTestin marka ne canim
Merhaba naptiniz gebelik varmiymiş benim ki de sizin ki gibi çıktıBiri day’s doctor biri prodoctor
Sonucunuz ne kan verdiniz miBugün yaptım bunuda
Negatif çıktı ama hala adet olmadım bilmiyorum ne oluyor doktora gittim sonuç negatifSonucunuz ne kan verdiniz mi
Kaç gün geçti adetinizNegatif çıktı ama hala adet olmadım bilmiyorum ne oluyor doktora gittim sonuç negatif
iki hafta geçti şuan ama olamadım hâlâ bilmiyorum tekrar doktora gideceğim kasık ağrım var cihaz bozuktu kan çok geç çıkmıştı o yüzden yanılma payı olabilir mi bilmiyorumKaç gün geçti adetiniz
Bence direkt kadın doğuma gidin ultrasonla falan baktılariki hafta geçti şuan ama olamadım hâlâ bilmiyorum tekrar doktora gideceğim kasık ağrım var cihaz bozuktu kan çok geç çıkmıştı o yüzden yanılma payı olabilir mi bilmiyorum
10 Ağustos da randevum var hala adet olmadım kasığıma aniden ağrı giriyor aniden hareket yaparken bu yüzden randevu almıştım bakalım burada ki doktor ne diyecekBence direkt kadın doğuma gidin ultrasonla falan baktılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?