Gebelik testim silik çıktı ne yapmalıyım

iremmmmb

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2025
3
0
1
26
Herkese selam
27 Temmuz Pazar günü regl olmam gerekiyordu döngüm 27-28 günde bir, tam olarak yumurtlama günümü bilmiyorum, 3-4 gün gecikmem var Salı akşamı test yaptım hafif silik çıktı freely markasıyla yaptım sonra çarşamba sabahı aç karna aynı markanın regle 6 gün kala olanıyla yaptım o tamamen negatif çıktı, ama bir türlü de sökülemiyorum artı olarak halsizlik uyku hali falan var yardımcı olur musunuz sizin de başınıza böyle birşey geldi mi ?

Eklentiler

• IMG_5A0D72C7-FFA0-4E68-A860-65B310430C8B.webp
    IMG_5A0D72C7-FFA0-4E68-A860-65B310430C8B.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 30
Herkese selam
27 Temmuz Pazar günü regl olmam gerekiyordu döngüm 27-28 günde bir, tam olarak yumurtlama günümü bilmiyorum, 3-4 gün gecikmem var Salı akşamı test yaptım hafif silik çıktı freely markasıyla yaptım sonra çarşamba sabahı aç karna aynı markanın regle 6 gün kala olanıyla yaptım o tamamen negatif çıktı, ama bir türlü de sökülemiyorum artı olarak halsizlik uyku hali falan var yardımcı olur musunuz sizin de başınıza böyle birşey geldi mi ?
Kaset testler yanıltıcı oluyor zamanında bende kaset test silik erken gebelık tamamen negatif cıkmıstı ve hamıle değildim ozaman

Bu teste gore gebelik var ama suan ayni ve daha karmasik bir durumda oldugum icin size bildiklerimi yazayim tarihlerimiz ayni. Adet tarihim yarin ben adete 3 gun kala idrar testi yaptim silik cikti sonra ertesi gun dun kan testi verdim 78.3 cikti doktoruma yazdim sabit bir kadin dogum doktorum var tedavi gormuyorum suan ama o iki gun sonra bir kan daha dedi yarin yaptiracagim fakat bugun de idrar testi yaptim o da iki gun onceki gb silik cikti yani 40 saat sonra ayni silik halde cikti kimyasal gebelik mi diye dusunup suan kendimi yiktim, subat ayinda yine dogal gebelik ama 6 haftalikken dusukle sonuclandi bir de tup bebekte kimyasal gebeligim vardi. Su iki silik idrarin 40 saat arayla ayni olmasina ne diyorsunuz Allah askina yanitlayin calisiyorum ofiste elim ayagima dolasiyor,Gri alanda olan bugun , sari alanda olan 40 saat once falan

Eklentiler

• IMG_7563.webp
    IMG_7563.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG_7530.webp
    IMG_7530.webp
    69 KB · Görüntüleme: 26
Back
X