- 26 Ocak 2023
- 1
- 0
- 1
- 28
- Konu Sahibi Ayseguulllll
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Silik miEki Görüntüle 3197775 gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik gibi anlayamadım daha adetime 3 4 gün var sizce hamilemiyim yoksa çok mu erken yaptim testi
Hamilesiniz. Adetiniz geçince kan verip kesinleştirinEki Görüntüle 3197775 gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik gibi anlayamadım daha adetime 3 4 gün var sizce hamilemiyim yoksa çok mu erken yaptim testi
Silik miEki Görüntüle 3197775 gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik gibi anlayamadım daha adetime 3 4 gün var sizce hamilemiyim yoksa çok mu erken yaptim testi
Canim adetin geçsin ki buyuk ihtimal geçeçek gidip kan ver . Netleştir. Burda daha yeni görünüyorEki Görüntüle 3198900
Merhaba kızlar ben de adetime 3 gün kala test yaptım. Sizce pozitif mi? Boş yere sevinmek istemiyorum.
Bence Evet hayırlı uğurlu olsun.Eki Görüntüle 3198900
Merhaba kızlar ben de adetime 3 gün kala test yaptım. Sizce pozitif mi? Boş yere sevinmek istemiyorum.
Kan verdinizmi sonuç nedirEki Görüntüle 3198900
Evet hamileymişim çok erken olduğu için haftaya cuma ultrasona gireceğim inşallah dualarınızı bekliyorumKan verdinizmi sonuç nedir
Hayırlı olsunEvet hamileymişim çok erken olduğu için haftaya cuma ultrasona gireceğim inşallah dualarınızı bekliyorum![]()
Çok teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsinHayırlı olsun![]()
Esra senin testin de ikinci çizgi gayeet belirginHamile miyim?
Ama bu ovulasyon testi miiEsra senin testin de ikinci çizgi gayeet belirgin
EvetHamile miyim?
betaniz kac ciktiEvet hamileymişim çok erken olduğu için haftaya cuma ultrasona gireceğim inşallah dualarınızı bekliyorum![]()
Nasıl bı değer bu benim de kafam karıştı 0-0 bı değer aralığı yok 1.61 çok düşük bu değer neye göre ilginç başka yerde verinKızlar merhaba bugün erken gebelik testi yaptım 2. Çizgi silik çıktı gittim hemen özel bi hastanede kan verdim fotoğrafını ekleyeceğim kafam çok karıştı acil bakabilir misiniz