- 26 Ocak 2023
- 1
- 0
- 1
- 28
- Konu Sahibi Ayseguulllll
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Silik miEki Görüntüle 3197775 gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik gibi anlayamadım daha adetime 3 4 gün var sizce hamilemiyim yoksa çok mu erken yaptim testi
Benimde aşırı kafam karıştı valla hafta içi sağlık ocağında vericem tekrardanNasıl bı değer bu benim de kafam karıştı 0-0 bı değer aralığı yok 1.61 çok düşük bu değer neye göre ilginç başka yerde verin
Bence deBenimde aşırı kafam karıştı valla hafta içi sağlık ocağında vericem tekrardan
Bugün yine erken gebelik testi yaptım biraz daha koyulaşmış şekilde çıktı ama geçtiğimiz cuma kanda çıkan değer beni çok korkuttu benim gibi yaşayan biri var mı acil yarın tekrardan kan testi yaptıracağım.Bence de
Burda var duruyo kan verdinizmkBugün yine erken gebelik testi yaptım biraz daha koyulaşmış şekilde çıktı ama geçtiğimiz cuma kanda çıkan değer beni çok korkuttu benim gibi yaşayan biri var mı acil yarın tekrardan kan testi yaptıracağım.
Bu sabah sağlık ocağında verdim akşama çıkar dediler bekliyorumBurda var duruyo kan verdinizmk
ÇıktımıBu sabah sağlık ocağında verdim akşama çıkar dediler bekliyorum
Evet çıktı çok şükür 53.5 yani çok yüksek bir değer değil ama dua ediyorum inşallah yükselirÇıktımı![]()
Çok sevindim benim de 64 tü 134 pldu geçen pazar sonra doktor verme dedi bugün kontrole gidiyorum ama çok korkuyorum tek belirtim kasık ağrısıydı o da geçti başka da giç belirtim yok dua edin olur mu güzel haberler alabileyimEvet çıktı çok şükür 53.5 yani çok yüksek bir değer değil ama dua ediyorum inşallah yükselirAllah isteyen herkese versin inşallah
Allah yardımcın olsunn çok sevindim senin adına da benimde kaşık ağrısı ve bel ağrısı var ara ara geliyor uzun süre otursam bile belim ağrıyorÇok sevindim benim de 64 tü 134 pldu geçen pazar sonra doktor verme dedi bugün kontrole gidiyorum ama çok korkuyorum tek belirtim kasık ağrısıydı o da geçti başka da giç belirtim yok dua edin olur mu güzel haberler alabileyim
2 günd ebir tekrarla sonrada 10 gün sonra doktora git o zaman daha sağlıklı oluyor :)Allah yardımcın olsunn çok sevindim senin adına da benimde kaşık ağrısı ve bel ağrısı var ara ara geliyor uzun süre otursam bile belim ağrıyor
Yarın tekrardan test yapıcam çok teşekkür ederim Allah razı olsun2 günd ebir tekrarla sonrada 10 gün sonra doktora git o zaman daha sağlıklı oluyor :)
Amin inşallahEvet çıktı çok şükür 53.5 yani çok yüksek bir değer değil ama dua ediyorum inşallah yükselirAllah isteyen herkese versin inşallah
Canım değerine baktırdın mı sonradan hiç ben dün verdim 123 çıktı 2 gün öncesi 53.5 du artması nasıl sizce2 günd ebir tekrarla sonrada 10 gün sonra doktora git o zaman daha sağlıklı oluyor :)
Artış güzel tebrik ederim sağlıkla ilerlesin inşaallahCanım değerine baktırdın mı sonradan hiç ben dün verdim 123 çıktı 2 gün öncesi 53.5 du artması nasıl sizce
Aminnn inşallah çok teşekkür ederimmArtış güzel tebrik ederim sağlıkla ilerlesin inşaallah![]()
Güzel artmış 10 gün sonra doktora git kesesini gör canım :) hayırlı olsunCanım değerine baktırdın mı sonradan hiç ben dün verdim 123 çıktı 2 gün öncesi 53.5 du artması nasıl sizce
İlk öğrendiğimde 51 di 3 haftalıkmış. Şuan 30000 küsür 7 Haftalık kalp atışını duyduk çok şükürbetaniz kac cikti
1.20 ile 2.00 aralığında ise sayının katlanarak artma olasılığı var. Tekrar test yaptırdınız mı o tarihten sonraKızlar merhaba bugün erken gebelik testi yaptım 2. Çizgi silik çıktı gittim hemen özel bi hastanede kan verdim fotoğrafını ekleyeceğim kafam çok karıştı acil bakabilir misiniz
Canım şu an 6+5 hamileyim çok şükür1.20 ile 2.00 aralığında ise sayının katlanarak artma olasılığı var. Tekrar test yaptırdınız mı o tarihten sonra
Bu yazıyı okuduktan sonra ne kadar mutlu oldum anlatamammCanım şu an 6+5 hamileyim çok şükür