- 17 Nisan 2023
- 20
- 8
- 1
- 32
- Konu Sahibi merakla2306
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zaten artık her ay ümit beni yordu yok sabırla bekliyorum 2 gün sonra tekrar test yapicamBence ümitlenmeyin
Kaset testte böyle çıktıysa zaten vardır. Kan testi verip kesinleştirseniz biran önceEki Görüntüle 3235167 bu gün benim beklenen adet tarihim , henüz adet sancısı vs yaşamadığım için aceleciliğimden test yaptım ikinci çizgi silik çıktı sizce durum nedir ? Erken gebelik testi alıp yapayım mı ?
Ovulasyon testi yaparak yumurtlama günlerimi değerlendirmeye özen gösterdik , kaset test hatalı olur mu bilemediğim için sizlere danışmak istedimKaset testte böyle çıktıysa zaten vardır. Kan testi verip kesinleştirseniz biran önce
Adetime 5 gün var test yaptım bakar mısınız kızlar bisey var mıOvulasyon testi yaparak yumurtlama günlerimi değerlendirmeye özen gösterdik , kaset test hatalı olur mu bilemediğim için sizlere danışmak istedimşuan karmaşık duygular içindeyim umarım hayal kırıklığı olmaz
Yok gibi erken gebelik testlerinden yapın istersenizAdetime 5 gün var test yaptım bakar mısınız kızlar bisey var mı
Yaptım ama onda da çok silik varla yok arası bisey vardı bazen görüyorum bazen görmüyorumYok gibi erken gebelik testlerinden yapın isterseniz
O zaman 2 gün sonra tekrar deneyin erken olabilir 5 gün uzun bi süre cikmayabilirYaptım ama onda da çok silik varla yok arası bisey vardı bazen görüyorum bazen görmüyorum
Sağol canım teşekkür ederimO zaman 2 gün sonra tekrar deneyin erken olabilir 5 gün uzun bi süre cikmayabilir
Günaydın canım bugünün testi de böyle sanırım bebis filan yok bende 4 gün var daha adetimeO zaman 2 gün sonra tekrar deneyin erken olabilir 5 gün uzun bi süre cikmayabilir
Günaydın canım bugünün testi de böyle sanırım bebis filan yok bende 4 gün var daha adetimeO zaman 2 gün sonra tekrar deneyin erken olabilir 5 gün uzun bi süre cikmayabilir
Merhaba canim lütfen öncelikle stres yapma biliyorum çok merak ediyorsun lütfen adetinin geçmesini bekle çünkü geç döllenme olabilir bu teste göre yok ama adet geçince de çıkabilir sakinGünaydın canım bugünün testi de böyle sanırım bebis filan yok bende 4 gün var daha adetime
Ben dayanamadım tekrar yaptım bi bakar mısın sana zahmet olmazsa kuzumMerhaba canim lütfen öncelikle stres yapma biliyorum çok merak ediyorsun lütfen adetinin geçmesini bekle çünkü geç döllenme olabilir bu teste göre yok ama adet geçince de çıkabilir sakin
Selamlar çizgi göremedim ben. Kaç gün geçti reglinizBen dayanamadım tekrar yaptım bi bakar mısın sana zahmet olmazsa kuzum
Geçmedi 4 gün yada 6 gün var daha buda 20 dakika sonraki haliSelamlar çizgi göremedim ben. Kaç gün geçti regliniz