Gebelik testime bakabilir misiniz

bengukar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2022
8
22
3
27
Kızlar merhaba yanıtlarsanız çok sevinirim
Ben bu ay yumurtlama günlerini değerlendirdim ve yumurtlamadan sonra adet ağrısına benzer ara ara gelip giden ağırlar yaşıyorum. Kistim olduğu için gebe kalıp kalmadığımı erkenden takip etmek durumundayım. Geçen hafta yani beklenen regliden 1 hafta önce kan verdim ve negatif çıktı. Ara ara idrarda gebelik testi yaptım onlarda negatif çıktı. Bugün regli olmam gerekiyor olmadım. Dün yaptığım test çok silik çıktı fotoğrafta belli olmuyor ama bugün yaptığım kaset test şu şekilde. Bir çizgi var mı yada bu gebelik çizgisi mi böyle bir durumla karşılaşıp hamile olduğunu öğrenen var mı. Yoksa bana görüntüler de ben hayali çizgi mi görüyorum 😊

Eklentiler

• 0360DC7E-C24E-4AB8-90FA-1BBD748FF047.webp
    0360DC7E-C24E-4AB8-90FA-1BBD748FF047.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 1.121
Hafif bir çizgi görüyorum bende :) inşallah gebesinizdir. Hemen kan verin bence . Güzel haberler verirsiniz insallah

Ben bu ay yumurtlama günlerini değerlendirdim ve yumurtlamadan sonra adet ağrısına benzer ara ara gelip giden ağırlar yaşıyorum. Kistim olduğu için gebe kalıp kalmadığımı erkenden takip etmek durumundayım. Geçen hafta yani beklenen regliden 1 hafta önce kan verdim ve negatif çıktı. Ara ara idrarda gebelik testi yaptım onlarda negatif çıktı. Bugün regli olmam gerekiyor olmadım. Dün yaptığım test çok silik çıktı fotoğrafta belli olmuyor ama bugün yaptığım kaset test şu şekilde. Bir çizgi var mı yada bu gebelik çizgisi mi böyle bir durumla karşılaşıp hamile olduğunu öğrenen var mı. Yoksa bana görüntüler de ben hayali çizgi mi görüyorum 😊
Bende gördüm canım hayırlısı olsun inşallah kan testiyle netleştirin💕

Ben de görüyorum, inşallah hamilesindir.
Yarın haber bekliyoruz 🤭🐣

Canim bence var 😊benimde bole oldu sonra Dan cizgi kayboluyo benimde surekli karnima agrilar var ama senin var kan vermelisin hemen..

10 dakika içinde çıktıysa kesin vardır, bende gördüm.
İnşallah vardır, sabah test yapınca haber ver, görünce bende heyecan yaptım. ♥️♥️

Ve ben Hamileyimmm ❤️❤️❤️

Yanlış görmemişim minicik silik bir çizgiden erkenden farkettiğim regli 1 gün gecikmişti ve bugün kanda da çıktı. Allah isteyen herkese nasip etsin gerçekten tüm isteyen anne adaylarının bu duyguyu yaşamaları için dua ediyorum ilk öğrendiğimden beri ❤️😍
Güzel yorumlarınız içinde teşekkür ederim kızlar 🙈

Bu arada bugün yaptığım testte böyle çıktı

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    39,3 KB · Görüntüleme: 986
Evet doğru görüşüm
10 dakika içinde çıktıysa kesin vardır, bende gördüm.
İnşallah vardır, sabah test yapınca haber ver, görünce bende heyecan yaptım. ♥️♥️

Evet 5 dakika da hemen çıkmıştı, kan testi pozitif 🌸çok yeni olduğu için kan testi ile takibini yapacağız birkaç gün inşallah tüm bekleyenler sağlıkla kucağına alır miniklerini ❤️

Evet doğru görüşüm

Evet 5 dakika da hemen çıkmıştı, kan testi pozitif 🌸çok yeni olduğu için kan testi ile takibini yapacağız birkaç gün inşallah tüm bekleyenler sağlıkla kucağına alır miniklerini ❤️
Çok sevindim sağ salim kucağımıza alacağımız günlere kavuşmak dileğiyle ♥️

Yanlış görmemişim minicik silik bir çizgiden erkenden farkettiğim regli 1 gün gecikmişti ve bugün kanda da çıktı. Allah isteyen herkese nasip etsin gerçekten tüm isteyen anne adaylarının bu duyguyu yaşamaları için dua ediyorum ilk öğrendiğimden beri ❤️😍

Merhaba adetin izden kaç gün sonra yaptınız bu testi bir de betanız kaç cıktı acaba

Selam arkadaşlar benim adetimin bir ay olmasina 4 gün var yani bende düzensiz adet görüyorum tam bir ayda olmuyorum o yüzden şuan tam vaktindeyim ben pazar günü test yaptim silik çizgi çıktı ertesi gün tekrar yaptım yine silik ama bı tık daha belirgin çıktı bugun de yaptim ve bu çıktı ama kizlar ben pazartesi gecesinden beri azar azar kahverengi kanamalar görüyorum acaba yerleşme kanamasi midir yardiminiza ihtiyacım var teşekkür ederim ♥️
IMG-20220825-WA0002.webp

Merhaba adetim 7 gün gecikti dün yani 7. Günde kaset test yaptım resimdeki gibi çıktı bugün n yani 7. Gün çubuk test yaptım sabah hafif silik çıktı sizce kaset test mi doğru yada neden bugün çubuk test böyle çıktı acaba

Eklentiler

• Screenshot_20220825_090436_com.android.gallery3d.webp
    Screenshot_20220825_090436_com.android.gallery3d.webp
    4 KB · Görüntüleme: 988
Selam arkadaşlar benim adetimin bir ay olmasina 4 gün var yani bende düzensiz adet görüyorum tam bir ayda olmuyorum o yüzden şuan tam vaktindeyim ben pazar günü test yaptim silik çizgi çıktı ertesi gün tekrar yaptım yine silik ama bı tık daha belirgin çıktı bugun de yaptim ve bu çıktı ama kizlar ben pazartesi gecesinden beri azar azar kahverengi kanamalar görüyorum acaba yerleşme kanamasi midir yardiminiza ihtiyacım var teşekkür ederim ♥️Eki Görüntüle 3118811
Canım yerleşme olabilir ama adetin bir kaç gün daha gecsin sonra kan ver benm durumum da karışık inşallh vardır dua edelim

Selam arkadaşlar benim adetimin bir ay olmasina 4 gün var yani bende düzensiz adet görüyorum tam bir ayda olmuyorum o yüzden şuan tam vaktindeyim ben pazar günü test yaptim silik çizgi çıktı ertesi gün tekrar yaptım yine silik ama bı tık daha belirgin çıktı bugun de yaptim ve bu çıktı ama kizlar ben pazartesi gecesinden beri azar azar kahverengi kanamalar görüyorum acaba yerleşme kanamasi midir yardiminiza ihtiyacım var teşekkür ederim ♥️Eki Görüntüle 3118811
Evet cnm büyük ihtimalle yerleşme kanamasıdır ama sen yine de 1-2 gün sonra kan testiyaptır bnce

Allahım bana da isteyen herkese de nasip etsin 🥰 sağlıkla al mınık bebegıne kucagına ınsallah canım ♥️

Selam arkadaşlar benim adetimin bir ay olmasina 4 gün var yani bende düzensiz adet görüyorum tam bir ayda olmuyorum o yüzden şuan tam vaktindeyim ben pazar günü test yaptim silik çizgi çıktı ertesi gün tekrar yaptım yine silik ama bı tık daha belirgin çıktı bugun de yaptim ve bu çıktı ama kizlar ben pazartesi gecesinden beri azar azar kahverengi kanamalar görüyorum acaba yerleşme kanamasi midir yardiminiza ihtiyacım var teşekkür ederim ♥️
benim de aynı şekilde çizgi çıkmıştı ve 3+6dan 6+0a kadar hep kahverengi akıntılar oldu sonra da kimyasala dönüştü maalesef. kesin bi doktora gidip bu konuda bilgi alıp olabildiğince erken harekete geçmenizi önerrim.

Kızlar banada bi bakın ya kurumamı bu hayaletti bellli belirsiz markete gittim geldim bi baktm böyle

Eklentiler

• D314CA2D-0089-4E02-820A-084070A0700B.webp
    D314CA2D-0089-4E02-820A-084070A0700B.webp
    54,6 KB · Görüntüleme: 275
Back
X