GEBELİK TESTİME BAKAR MISINIZ ACİLL KIZLAR

berivan34

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2022
99
27
8
25
Merhaba kızlar adetime 5 gün var artimed marka normal gebelik testi yaptım ve bu şekilde çıktı varmıdır sizce yorumlar mısınız lütfen

Eklentiler

• IMG_1674.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 191
Silik çizgi gebelik olabilir demişti eczacı. Kan tahlili yapmanızı öneririm en doğru test o. Regliniz geciktikten 1 hafta sonra falan sağlık ocağına tahlil verebilirsiniz.

Silik çizgi gebelik olabilir demişti eczacı. Kan tahlili yapmanızı öneririm en doğru test o. Regliniz geciktikten 1 hafta sonra falan sağlık ocağına tahlil verebilirsiniz.
İnsallah vardır adetimi bekliycem kan tahlili için

Merhaba kızlar gebelik testi sonucuma bakabilir misiniz lütfen? Adetim 2 gün gecikti. Önce artimed marka testi yaptım çizgi çıktı. Sonrasında hemen erken gebelik testi yaptım onda sanki negatif gibi. İnce bir çizgi var ama baya silik. Lütfenn yorumlarınızı bekliyorum.

Eklentiler

• IMG_1702.webp
    19 KB · Görüntüleme: 146
  • IMG_1685.webp
    23 KB · Görüntüleme: 133
  • IMG_1696.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 177
Cikmis var

Erken gebelikte de var mı görebiliyor musunuz? Ay çok heyecanlıyım. Yorumlarda okuduğum kadarıyla kuruma çizgisi olabilir diyenler olmuştu benzer çıkanlara. Öyle mi acaba benimki de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…