Gebelik testime bakar mısınız 🌸

unseltll

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2023
214
92
18
30
Kızlar adetime 6 gün var. Dayanamadım test alıp yaptım ilk 5 dk bir şey çıkmadı çöpe attım. Daha sonra 3-4 saat sonra bı bakayım dedim çok silik bir iz çıkmış. Acaba çok beklediği için mi? Fotoğrafi ekliyorum. Yorumlarınızı bekliyorum

Eklentiler

• IMG20230228205531.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 107
Cevap veren yok muuuuu

5-10 dakikadan sonra çıkan sonuçları dikkate almıyoruz canım bu testin arkasında da yazar

Kuruma çizgisine benziyo sanki ama regline yakın tekrar yap bence. Kuruma çizgisi demek yalancı pozitif demek bekledikçe 2.cizgi bebek olmasa da beliriyor. Onun için ilk 5-10 dakikayı dikkate alın diyolar.

Azacik sabredin en erken bata 2 gun kala ilk idrarla test yapin, sabredebilirseniz eger bat gectikten sonra en iyisi

Canım üzmek istemem ama aynı şey başıma gelmişti… çizginin ilk 5 dakika içinde çıkması gerekiyor. Tekrar bir test yapmanı tavsiye ederim. İnşallah hamilesindir

Ve testi çok erken yapmışsın cnm. Biraz bekle. En azından regline 1-2 gün varken tekrar yapsan daha iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…