- 17 Ocak 2021
- 282
- 239
- 53
- Konu Sahibi lotuscicek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir hayalet çizgi görünüyor sanki var gibi geldi ama en sağlıklısı bir kez daha yapmak testiBu sabah yaptım . BAT bugün . 3 gün önce lekelenmem oldu , şuan hiç adet yok .sizce gebelik var mı
Eki Görüntüle 2851461
Bana da var gibi geldi ama sanki boyası içine dagılmış gibi duruyor kan verin en kısa zamandaBu sabah yaptım . BAT bugün . 3 gün önce lekelenmem oldu , şuan hiç adet yok .sizce gebelik var mı
Eki Görüntüle 2851461
Hayırlı olsın var gibi duruyor ama bence bugün kan tahlili de verin acabalarla yaşamamak içinBu sabah yaptım . BAT bugün . 3 gün önce lekelenmem oldu , şuan hiç adet yok .sizce gebelik var mı
Eki Görüntüle 2851461
Var canım hayırlı olsun.
5 üstüKan değerinin kaç olması gerekiyor gebelik olması için ? Peki yardımcı olur musunuz
5 ten büyük olması lazımKan değerinin kaç olması gerekiyor gebelik olması için ? Peki yardımcı olur musunuz
448 süperArkadaşlar kan verdim ve sonucu bu şekilde geldi. Doktor muayenesi olmadan sadece kan verdim. Nasıl yorumlanabilir Eki Görüntüle 2851498
Ek görüntülenmiyor. Tekrar ekleyebilir misiniKonu sahibine hayırlı olsunAllah hayırla kucağına almayı nasip etsin inşallah . Yeni konu açıp kalabalık etmek istemedim bat:22 Mayıs 4 gün var test 5 dk sonra böyle oldu buna da bi bakar mısınız kızlar
Eki Görüntüle 2851516
Düzenlemeye çalışırken silmişimEk görüntülenmiyor. Tekrar ekleyebilir misini