Gebelik testime bakar mısınız 🕊️

Lmntbrdgi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2022
7.741
En iyi cevaplar
2
9.208
118
23 Şubat adet tarihim dünde test yaptım çok çok silik eğip bükerek bir çizgi gördüm bugün tekrar yaptım üzerinden 20 saat falan geçmiştir bugünkü testim düne göre daha belirgin ama çok çok silik 9 Şubat'ta yumurtlama gördüm 3 gündür de ateşimi ölçüyorum 36.3 36.7 36.9 şekilinde artış oldu dil altından yataktan kalkmadan ölçüm yapıyorum

Eklentiler

• IMG_20230220_114038.webp
    42,1 KB · Görüntüleme: 220
  • IMG_20230220_111205.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 200
Çizgiyi tek gören ben miyim

Kızlarrrr benım de testime bakarmısınız nolur ? Bu site de çok isteyen annelerden biriyim. Adetime üç gün var erken gebelik değil normal gebelik testi almiştim. Birgebeningünlüğü nden. Orda silik var ama başka göz bakarsa emin olucam.kendi kendime yormuyorum dimi?

Eklentiler

• 4247CC8A-E259-4BE0-B169-C5A6CDF74F01.webp
    6 KB · Görüntüleme: 152
Evet canım çok belli bi çizgi var hayırlı olsun

Kızlae adetime 5 gün var dün yaptığım test çok belirsizdi bugün yaptığım test daha belirgin bakar mısınızz 12 şubat yumurtlama günümdü

Eklentiler

• 41CC83D2-CCFD-476E-8A48-4ED6826022E2.webp
    5 KB · Görüntüleme: 129
Kızlae adetime 5 gün var dün yaptığım test çok belirsizdi bugün yaptığım test daha belirgin bakar mısınızz 12 şubat yumurtlama günümdü
Maşallah canım hamilesin Sağlıkla ilerlesin sağlıkla kucağına al inşallah

Maşallah canım hamilesin Sağlıkla ilerlesin sağlıkla kucağına al inşallah
Regl sancım o kadar fazla ki sanki her an olcakmışım gibi, gebelik yoksa adet döneminden kaynaklı bu şekilde cıkmış olabilir mi test bu sabah ilk idrarla yine yaptım yine aynı şekilde cıktı

Regl sancım o kadar fazla ki sanki her an olcakmışım gibi, gebelik yoksa adet döneminden kaynaklı bu şekilde cıkmış olabilir mi test bu sabah ilk idrarla yine yaptım yine aynı şekilde cıktı
Yok canım gebelikte de adet sancısı oluyor. Gebe olmasan testte çıkmazdı. Bugün ya da yarın kan testi yaptır istersen kesin sonuç çıkar

4 gündür inanılmaz şekilde grip oldum bazen bu da olabiliyormki sanırım hamilelikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…