Sabrım gelseGölge beliriyor ama 3 gün dahaa
Kan testimi yaptınız ?Bu konuya ilerde bakan olursa hamileymisim
EvetKan testimi yaptınız ?
Evet canım çok belli bi çizgi var hayırlı olsunKızlarrrr benım de testime bakarmısınız nolur ? Bu site de çok isteyen annelerden biriyim. Adetime üç gün var erken gebelik değil normal gebelik testi almiştim. Birgebeningünlüğü nden. Orda silik var ama başka göz bakarsa emin olucam.kendi kendime yormuyorum dimi?
Sağlıkla al kucağınaEvet canım çok belli bi çizgi var hayırlı olsun
Ay çok sağol canım inşaallah. Sağlıkla devam ederimEvet canım çok belli bi çizgi var hayırlı olsun
Maşallah canım hamilesinKızlae adetime 5 gün var dün yaptığım test çok belirsizdi bugün yaptığım test daha belirgin bakar mısınızz 12 şubat yumurtlama günümdü
Regl sancım o kadar fazla ki sanki her an olcakmışım gibi, gebelik yoksa adet döneminden kaynaklı bu şekilde cıkmış olabilir mi test bu sabah ilk idrarla yine yaptım yine aynı şekilde cıktıMaşallah canım hamilesinSağlıkla ilerlesin sağlıkla kucağına al inşallah
Yok canım gebelikte de adet sancısı oluyor. Gebe olmasan testte çıkmazdı. Bugün ya da yarın kan testi yaptır istersen kesin sonuç çıkarRegl sancım o kadar fazla ki sanki her an olcakmışım gibi, gebelik yoksa adet döneminden kaynaklı bu şekilde cıkmış olabilir mi test bu sabah ilk idrarla yine yaptım yine aynı şekilde cıktı
İnşallah öyledir regl yaklaşınca da hormonun yükseldiğini söyledi cevremdekilerYok canım gebelikte de adet sancısı oluyor. Gebe olmasan testte çıkmazdı. Bugün ya da yarın kan testi yaptır istersen kesin sonuç çıkar
Öyle olsa benim herkesin pozitif çıkardı sanmıyorum yaniİnşallah öyledir regl yaklaşınca da hormonun yükseldiğini söyledi cevremdekiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?