Gebelik testime bakar mısınız lütfen Acil ??

begonvilll8

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2025
11
2
1
28
Kızlar adetim 2 gün gecikti az önce eczaneden nimo erken gebelik testini aldım ilk dakikalarda çıktı sizce doğru mudur? Yalancı pozitif falan da deniyor bu marka için siz kullandınız mı ?
IMG_2819.webp

Bu baya pozitif bence hayirli olsun kan verin bu kadar net yalanci cikmaz
Teşekkür ederim inşallah öyledir… Daha önce bu markadan yapmıştım anında negatif çıkarmıştı birkaç saat sonra da regl olmuştum şimdi de birden çıkarınca doğrudur diye düşündüm ama burada da yalancı pozitif çıkarıyor diye yorumlar okuyunca endişelendim

Teşekkür ederim inşallah öyledir… Daha önce bu markadan yapmıştım anında negatif çıkarmıştı birkaç saat sonra da regl olmuştum şimdi de birden çıkarınca doğrudur diye düşündüm ama burada da yalancı pozitif çıkarıyor diye yorumlar okuyunca endişelendim
Ne zaman kan vericeksinn haber verrrr lutfen merak edermm

Ne zaman kan vericeksinn haber verrrr lutfen merak edermm
Devlet hastanesine gittim bakmadılar maalesef, çift çizgi çıktıysa hayırlı olsun o zaman dediler ( buraya niye geldin der gibi 😕 ) Ama ben merak ediyorum dedim kadın doğuma yönlendirdi ( üf sanki ben bilmiyorum nereye gideceğimi, bi hevesimizi heyecanımızı da mazur görün be 🥲 )

Böyle yalancı görmedim hiç. Regl gecikmesi de var hayırlı olsun🌺 keşke reglim gecikti ağrım var ilaç kullanmak için kan tahlili vermek istiyorum deseydiniz 😔

Böyle yalancı görmedim hiç. Regl gecikmesi de var hayırlı olsun🌺 keşke reglim gecikti ağrım var ilaç kullanmak için kan tahlili vermek istiyorum deseydiniz 😔
Teşekkür ederim 🌸 Aslında ilk öyle dedim 3 4 gündür geçmeyen bir ishalim var gebelik şüphem de olduğu için ilaç alamadım dedim sonra kaç gün gecikme olduğunu test yapıp yapmadığımı sordu ben de boş bulunup söyleyiverdim sonrası da o şekilde gelişti 😕

Teşekkür ederim 🌸 Aslında ilk öyle dedim 3 4 gündür geçmeyen bir ishalim var gebelik şüphem de olduğu için ilaç alamadım dedim sonra kaç gün gecikme olduğunu test yapıp yapmadığımı sordu ben de boş bulunup söyleyiverdim sonrası da o şekilde gelişti 😕
Ben önceki gebeliğimde 1 hafta geçti karnım çok ağrıyor diye kötüymüş gibi konuşmuştum 😅

Back
X