• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testime bakar mısınız lütfen

incibusra

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2025
55
4
1
26
Kızlar bugün yaptım prodoctor marka dpo 12 deyim çokta az bile olsa silik çizgi var gibi resimde belli mi bilmiyorum bakar mısınız lütfen 5 dk içinde böyle oldu
IMG_0666.webp

canım göremiyorum başka marka testle dene istersen

Kızlar bugün yaptım prodoctor marka dpo 12 deyim çokta az bile olsa silik çizgi var gibi resimde belli mi bilmiyorum bakar mısınız lütfen 5 dk içinde böyle oldu Eki Görüntüle 3652677
Bend
Kızlar bugün yaptım prodoctor marka dpo 12 deyim çokta az bile olsa silik çizgi var gibi resimde belli mi bilmiyorum bakar mısınız lütfen 5 dk içinde böyle oldu Eki Görüntüle 3652677
bende göremedim çizgiyi zaten çok düiük betayla bile olsa kamerada gözükecek kadar belli oluyor testlerde genelde

Bend

bende göremedim çizgiyi zaten çok düiük betayla bile olsa kamerada gözükecek kadar belli oluyor testlerde genelde
Birkaç gündür ovulasyon testimde çok koyu olmasada koyu çıkıyor gebelik testinde de baktığımda çok az çizgi gözüküyor elimde 1 tane daha var sabah tekrar deneyeceğim artık gebelik testinide

Bence kameradan kaynaklı ya çünkü bende test yaptım eczaneden aldım ikinci çizgiyi ben görüyorum ama buraya attığımda göremiyorum

Bence kameradan kaynaklı ya çünkü bende test yaptım eczaneden aldım ikinci çizgiyi ben görüyorum ama buraya attığımda göremiyorum
Evet ekleyince gözükmüyor 10 dk sonra çekmiştim belli belirsiz umutta etmek istemiyorum üzülmemek için sabah tekrar bakacağım siz yeni mi yaptınız

Evet ekleyince gözükmüyor 10 dk sonra çekmiştim belli belirsiz umutta etmek istemiyorum üzülmemek için sabah tekrar bakacağım siz yeni mi yaptınız

Ben çizgiyi gördüm. Yalancilik vermiyorsa eğer daha çok yeni hamile olabilirsiniz 2 gün sonra sabah ilk idrarla deneyin bence
Bunu ilk idrarla yapmamıştım belki ondandır inşallah vardır 2 gün uzun geldi sabah tekrar bakıcam yine aynı olursa tekrar gidip almam gerekecek artık

Back
X