Gebelik testime bakar mısınız?

Cerenace

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2019
1.574
1.373
133
Merhaba arkadaşlar 🌸 öncelikle söylemek istiyorum daha önce 5 kere kimyasal gebelik geçirdim. Aklınıza gelecek bütün testler yapıldı ama nedeni bulunamadı. Bugün ile beraber 3 günlük gecikmem var. Test yaptım sizce var mı bakabilir misiniz?

Eklentiler

• 20201202_173616.webp
    20201202_173616.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 108
Canım benim de bir kimyasalım var, bata 2 gün kala gayet koyu çizgi, pozitif çıkmıştı yani 🤗 sen bence diğer testlerinle kıyasla. O kadar tecrüben var ☺️ Çok hafif bi gölge var sanki ama 3 gün geçti diyosun, olsa daha koyu olmaz mıydı? Tecrübelerin nasıl?

Canım benim de bir kimyasalım var, bata 2 gün kala gayet koyu çizgi, pozitif çıkmıştı yani 🤗 sen bence diğer testlerinle kıyasla. O kadar tecrüben var ☺️ Çok hafif bi gölge var sanki ama 3 gün geçti diyosun, olsa daha koyu olmaz mıydı? Tecrübelerin nasıl?
Bata 2 gün kala erken gebelik testi mi yaptınız kaset test mi?

Yanı söyle hepsinde silik çizgi gördüm betam hep düzenli yükseldi sonradan ise bir an da düşmeye başladı 😔 evet 3 gün gecikmeye daha koyu olması lazım varsa bile muhtemelen yine kimyasal

Yanı söyle hepsinde silik çizgi gördüm betam hep düzenli yükseldi sonradan ise bir an da düşmeye başladı 😔 evet 3 gün gecikmeye daha koyu olması lazım varsa bile muhtemelen yine kimyasal
Çok hafif bir gölge var ama “silik” yani pozitif diyemeyiz bence. Kan vermeden anlayamazsın.

Ben de bugün bata 5 kala kaset yaptım da negatif çıktı yapmıcam beklicem dedim yine dayanamadım iyi mi :KK70:
Benim de batıma 3 var 😁 bugün ben de yaptım yine negatif 😅 kimyasal nisanda olmuştu başka da gebelik oluşmadı.

Benim de batıma 3 var 😁 bugün ben de yaptım yine negatif 😅 kimyasal nisanda olmuştu başka da gebelik oluşmadı.
Benim düşükle sonuçlanan gebeliğim var onda da 5 gün gecikmeyle test yaptım çıktı adet olmayı bekliyodum hamilelik aklıma bile gelmemişti düşünmüyoduk tabi o zamanlar şimdi de manyak gibi aklımdan çıkaramıyorum bir sürü test aldım bugün :rolleyes:

Çok hafif bir gölge var ama “silik” yani pozitif diyemeyiz bence. Kan vermeden anlayamazsın.
Hastanelerin hali orta da kan vermek istemedim biraz daha bekleyip tekrar etmek daha mantıklı sanırım. Bir de hep erken öğrendim ama sonucu değiştiremedim o yüzden bu sefer gitmedim kan vermeye. Umarim hepimiz guzel sonuclar alırız 🌸

Hastanelerin hali orta da kan vermek istemedim biraz daha bekleyip tekrar etmek daha mantıklı sanırım. Bir de hep erken öğrendim ama sonucu değiştiremedim o yüzden bu sefer gitmedim kan vermeye. Umarim hepimiz guzel sonuclar alırız 🌸
Önemli olan sağlıklı gebelik olması 💗 inşallah sağlıklım gebeliklerimiz olur 💗

Back
X