Teşekkür ederim öyle yapayımBozuk canım tekrar dene
Gebelik testinin markasi freely ise güvenme canim o test hep öyle çıkartıyor 1 2 saat sonra 2.çizgiyi belirgin çıkartıyor oda negatif oluyor zaten ama sen için rahat etsin diye yarin yada ertesi gün tekrarla testiniBata 6 gün var ve pembelik yayıldı net gözüküyor mu bilmiyorum ama bozuk mu acaba diye düşündüm.
markası ar+ı med. aslında elimde erken gebelik testi de var markası awox yapsam sonuç alır mıyım sizce?Gebelik testinin markasi freely ise güvenme canim o test hep öyle çıkartıyor 1 2 saat sonra 2.çizgiyi belirgin çıkartıyor oda negatif oluyor zaten ama sen için rahat etsin diye yarin yada ertesi gün tekrarla testini
6 gün varsa yapma 2 gün daha bekle. Artımed test bende kullandım yalancı pozitiflik verdi ama günümde regli oldum.markası ar+ı med. aslında elimde erken gebelik testi de var markası awox yapsam sonuç alır mıyım sizce?
Tamamdır teşekkür ederim umarım gerçek çift çizgilerle karşılarız :)6 gün varsa yapma 2 gün daha bekle. Artımed test bende kullandım yalancı pozitiflik verdi ama günümde regli oldum.
İnşallah canım inşallahTamamdır teşekkür ederim umarım gerçek çift çizgilerle karşılarız :)
Biraz suyun altına tut o pembelik gidiyor eyer çizgi varsa oda belli oluyor zaten.Bata 6 gün var ve pembelik yayıldı net gözüküyor mu bilmiyorum ama bozuk mu acaba diye düşündüm.
Biraz suyun altına tut o pembelik gidiyor eyer çizgi varsa oda belli oluyor zat
Erken gebelik testleri ilede çok imtihan oldum pozitif çıkıp kan vermiştim negatif çıktı acele etme bence ama eminimki dayanamayıp o testide yaparsın sabırsız biri olarak bende öyleyim çünkümarkası ar+ı med. aslında elimde erken gebelik testi de var markası awox yapsam sonuç alır mıyım sizce?
Erken gebelik testleri ilede çok imtihan oldum pozitif çıkıp kan vermiştim negatif çıktı acele etme bence ama eminimki dayanamayıp o testide yaparsın sabırsız biri olarak bende öyleyim çünkü
Yaptım bile ve çok silik pembe çıktı :dErken gebelik testleri ilede çok imtihan oldum pozitif çıkıp kan vermiştim negatif çıktı acele etme bence ama eminimki dayanamayıp o testide yaparsın sabırsız biri olarak bende öyleyim çünkü
Ay evet bende gördüm hadi insallah hamilesindir. Reglime kaç gün var canımYaptım bile ve çok silik pembe çıktı :d
Kan testide yaptırıp takip edin benceBugün itibariyle 5 inşallah ya çok teşekkür ederim :)
Öyle düşünüyorum ama birkaç gün bekleyip yaptıracağımKan testide yaptırıp takip edin bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?