- 14 Mart 2021
- 248
- 79
- 48
- 25
- Konu Sahibi Eylul lina
Kizlar testim silik çıktı adetime 4 gün var sizce hamilemiyim anlamadım. Fotoda cok belli degil normalde daha belirgin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa inşAllah hamileyimdir Pazartesi tekrar yapacağım ozaman.Silik ama var gibi ya ben gördüm benimki 4 gün önce daha belirgin idi pzt sabah yapın netleşmişse kan verin derim![]()
İnşallah öyledir var gibi gözüküyor şuanYaa inşAllah hamileyimdir Pazartesi tekrar yapacağım ozaman.![]()
Evet bebe timeBence adetin geçince tekrarla canım yada kan ver bide testinin markası bebe time mı
Amin inşAllah çok teşekkür ederim. Pazartesi kan vereceğim inşAllah:))gebelik var gibi görünüyor kan testiyle kesinleştirin bence. gönlünüze göre olsun inşallah:)
Gebelik var gibi duruyor canım pazartesi tekrar test yapıp kan ver bence de inşallah hayırlı haberler alırsınKizlar testim silik çıktı adetime 4 gün var sizce hamilemiyim anlamadım. Fotoda cok belli degil normalde daha belirgin Eki Görüntüle 2898182
Ağzından bal damlıyor inşAllah çok teşekkür ederimGebelik var gibi duruyor canım pazartesi tekrar test yapıp kan ver bence de inşallah hayırlı haberler alırsın![]()
Bencede var gibiKizlar testim silik çıktı adetime 4 gün var sizce hamilemiyim anlamadım. Fotoda cok belli degil normalde daha belirgin Eki Görüntüle 2898182
Yarin ilk fırsatta kan verecegim. Cok sevindim Rabbim sağlıkla kucağıniza almayı nasip etsinMerhaba öncelikle hayırlı olsun bencede hamilesinizbende 5 haftalık gebeyim evde test yaptım ne gatif cıktı üstüne adet oldum sökülemedim sonra hastaneye gittim betam 562 cıkti size tavsiyem kesinlikle kandan baktırıp netleştirin
![]()
Evet 1 gün sonra çıkıyormuş yaaa olmazsa özele giderim .. rica ederimmSağlık ocağında yaptırırsanız sonuc cıkması 2 günü bulabiliyor benim gibi sabırsazsınız :) özel hastanede 1 saat içinde cıkacaktır
Bu arada cok cok tesekkür ederim![]()
Maalesef adet oldum bu bebe time testi genelde yanlış gösteriyormuş hayal kırıklığı yasatti resmen bana baska bi test yaptim negatif çıktı zaten adet oldum benim eşim Şırnak'ta gorevde izne geliyor 10 gün kaliyo iznide kendi ayarliyamiyor biz buyuk ihtimal yumurtlamaya denk getiremiyoruz 2 senelik evliyiz fakat korona yuzundenn pek izne gelemedi 2 senede toplamda 2 ay gorustuk duzensiz iliskide var tabiki onerebileceginz bise varmi bir sorunumuz yok doktor kontrolüne faln gittik. Bu ovulasyon testi varmış hangi marka onerirsiniz uzun oldu kusura bakmayın.Merhaba test yaptırtınızmı merak ettim
Ederim tabi kirabbim sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin
![]()
VarKizlar testim silik çıktı adetime 4 gün var sizce hamilemiyim anlamadım. Fotoda cok belli degil normalde daha belirgin Eki Görüntüle 2898182
Maalesef hamile degilim