Gebelik testime bakar mısınız

Eylul lina

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2021
248
79
48
25
Kizlar testim silik çıktı adetime 4 gün var sizce hamilemiyim anlamadım. Fotoda cok belli degil normalde daha belirgin
IMG-20210807-WA0005.webp

Silik ama var gibi ya ben gördüm benimki 4 gün önce daha belirgin idi pzt sabah yapın netleşmişse kan verin derim ❤️

gebelik var gibi görünüyor kan testiyle kesinleştirin bence. gönlünüze göre olsun inşallah:)

Bence adetin geçince tekrarla canım yada kan ver bide testinin markası bebe time mı

Merhaba öncelikle hayırlı olsun bencede hamilesiniz 😍 bende 5 haftalık gebeyim evde test yaptım ne gatif cıktı üstüne adet oldum sökülemedim sonra hastaneye gittim betam 562 cıkti size tavsiyem kesinlikle kandan baktırıp netleştirin 🙏

Merhaba öncelikle hayırlı olsun bencede hamilesiniz 😍 bende 5 haftalık gebeyim evde test yaptım ne gatif cıktı üstüne adet oldum sökülemedim sonra hastaneye gittim betam 562 cıkti size tavsiyem kesinlikle kandan baktırıp netleştirin 🙏
Yarin ilk fırsatta kan verecegim. Cok sevindim Rabbim sağlıkla kucağıniza almayı nasip etsin 😘😘

Sağlık ocağında yaptırırsanız sonuc cıkması 2 günü bulabiliyor benim gibi sabırsazsınız :) özel hastanede 1 saat içinde cıkacaktır
Bu arada cok cok tesekkür ederim 😍

Sağlık ocağında yaptırırsanız sonuc cıkması 2 günü bulabiliyor benim gibi sabırsazsınız :) özel hastanede 1 saat içinde cıkacaktır
Bu arada cok cok tesekkür ederim 😍
Evet 1 gün sonra çıkıyormuş yaaa olmazsa özele giderim .. rica ederimm 😘😘 Benim için dua edermisin hamilelerin duaları kabul olur derler

Merhaba test yaptırtınızmı merak ettim ☺️
Ederim tabi ki 🙏 rabbim sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin 🥰
Maalesef adet oldum bu bebe time testi genelde yanlış gösteriyormuş hayal kırıklığı yasatti resmen bana baska bi test yaptim negatif çıktı zaten adet oldum benim eşim Şırnak'ta gorevde izne geliyor 10 gün kaliyo iznide kendi ayarliyamiyor biz buyuk ihtimal yumurtlamaya denk getiremiyoruz 2 senelik evliyiz fakat korona yuzundenn pek izne gelemedi 2 senede toplamda 2 ay gorustuk duzensiz iliskide var tabiki onerebileceginz bise varmi bir sorunumuz yok doktor kontrolüne faln gittik. Bu ovulasyon testi varmış hangi marka onerirsiniz uzun oldu kusura bakmayın.

Merhaba rica ederim olurmu hiç öyle şey ☺️evet uzun süre ayrı kalınca dedikleriniz olması cok mümkün. Ben innovita marka test kullandım. Ama ne zaman testi bıraktım o ay hamile kaldım.benim önerim şu, cok klişe olucak belki ama gerçekten hiç ummadığınız bir zamanda oluyor bu hamilelik işi.adet bittiği gibi gün asırı birliktelik önermişti doktorumuz.bizimde o ay öyle denk gelmişti.
umarım en kısa sürede allah gönlünüze göre verir.

Back
X