- 8 Ekim 2019
- 3.067
- 1.413
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Elimde bu vardı. Bunu yaptım. Yarın test alıp pazar günü tekrar yapacağım inşallahBilemedim erken gebelik testi alsaydinn keşke
Ben göremedim maalesefAdetten 6 gün önce yaptım. Normalde gebelik testi. Erken gebelik testi değil. Şu an adete 2 gün var. Sizce ?
Testten 2 dk kadar sonra falan çektim
Teşekkür ederimBen göremedim maalesef
Canım ne oldu yaptın mı bugun ?Teşekkür ederim
Bu kuruma çizgisimi kızlar yaptım beş dkika sonra çıktı bugun adet günüm ama ekimin 19 undada laparaskopi olmuştum sizce şansım varmıdırCanım ne oldu yaptın mı bugun ?
GoremedimAdetten 6 gün önce yaptım. Normalde gebelik testi. Erken gebelik testi değil. Şu an adete 2 gün var. Sizce ?
Testten 2 dk kadar sonra falan çektim
Ben gördüm evet. 5 dk sonra cıktıysa ben kuruma çizgisi olduğunu düşünmüyorum. Hadi inşallah vardırBu kuruma çizgisimi kızlar yaptım beş dkika sonra çıktı bugun adet günüm ama ekimin 19 undada laparaskopi olmuştum sizce şansım varmıdır
Benim testime bakar mısınjzGoremedim
Allahım inşallah vardır nolur bana dua edin şuan gözyaşlarıyla yazıyorumBen gördüm evet. 5 dk sonra cıktıysa ben kuruma çizgisi olduğunu düşünmüyorum. Hadi inşallah vardır![]()
Canım inşallah vardır bende senin gibiyim şuanda.. bir çare burda umut arıyorum. Bak benimde bu sabah yaptığım test. İçimden bir ses yok diyor ama bilmiyorum inşallah ikimizde güzel haberler alırızAllahım inşallah vardır nolur bana dua edin şuan gözyaşlarıyla yazıyorum
İnşallah canım inşallahCanım inşallah vardır bende senin gibiyim şuanda.. bir çare burda umut arıyorum. Bak benimde bu sabah yaptığım test. İçimden bir ses yok diyor ama bilmiyorum inşallah ikimizde güzel haberler alırız
Allahım inşallah kucağımızı sağlıklı hayırlı evlatlarla doldurur isteyen herkese nasip etsin rabbim.. benimde kasıklarım ağrıyor yani aslında böyle ara ara 2 günde bir kasıkta değil rahmim ağrıyor sol tarafı. Birde belim ağrıyor afedersin gazım cok var ve göğüslerim cok acıyor ucları sızlıyor. Ama tabiki bunlat adet belirtiside olabilir adete yakında rahim ağrısı hariç diğerleri oluyorduKendimide umutlandırmak istemiyorum çünki adet olucak gibiyim belim çok agrıyo sırtım komple
Ben adet olacagım zaman öyle agrır ama yinede ümit ediyorum Allah rızası için dua edin benimde duam sizlerle
Çok dua ediyorum inan kiAllahım inşallah kucağımızı sağlıklı hayırlı evlatlarla doldurur isteyen herkese nasip etsin rabbim.. benimde kasıklarım ağrıyor yani aslında böyle ara ara 2 günde bir kasıkta değil rahmim ağrıyor sol tarafı. Birde belim ağrıyor afedersin gazım cok var ve göğüslerim cok acıyor ucları sızlıyor. Ama tabiki bunlat adet belirtiside olabilir adete yakında rahim ağrısı hariç diğerleri oluyordu![]()
1 gün kaldı canım.Çok dua ediyorum inan ki
Adetine kaç gün var peki canım
Canım o erken gebelik mi ? Benimki erken gebelik değildi kaset testti. Sence benimki nasılAynı sayılır benim de bugun ama laparaskopiden dolayı geçikebilir diye. Düşünüyorum evde tes vardı dayanamadım yaptım inşallah adet olmayız