- 19 Şubat 2021
- 608
- 231
- 33
- Konu Sahibi portakalkek
- #21
Bari adetimin geçmesini bekleyeyim cunku cok silikti cok zor gözüküyordu belkide yoktur ama inşallah vardır :)Hmm başka test varsa yarın mutlaka yap inşallah vardır![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bari adetimin geçmesini bekleyeyim cunku cok silikti cok zor gözüküyordu belkide yoktur ama inşallah vardır :)Hmm başka test varsa yarın mutlaka yap inşallah vardır![]()
Dayanabilirseniz bekleyinBari adetimin geçmesini bekleyeyim cunku cok silikti cok zor gözüküyordu belkide yoktur ama inşallah vardır :)
Saat kaçta yaptınız acabaHanımlar merhaba sizce bişey var mı ? Fotoğrafın keskinliğini arttırdım
Sabah ilk idrarımla yaptım 10 dk önünde bekledimSaat kaçta yaptınız acaba
Testlerle o kadar haşır neşir oldum ki sürekli çift çizgi görüyorum ben. Ve çok hafif bi ip gibi çizgi gördüm gibi sizi umutlandırmak istemem ama var gibi. İnşallah vardırSabah ilk idrarımla yaptım 10 dk önünde bekledimsonra cok detaylı bakınca boyle görür gibi oldum. Foto cektim ama atmadım buraya emin olamadım. Sonra dedim belki bana yardımcı olursunuz atayım dedim
içimde yok gibi bir his var . Ama belim cok ağrıyor kasıklarıma ağrı giriyor adet olucakmışım gbi afedersiniz cok gaz sancım var bunlarda cok kafamı karıstırdı bu cok hafif silik çizgiyide görünce cok heyecanlandım daha önce böyle bişey hiç görmemiştim gözümmü yanılıyor ben istiyorum diyemi görüyorum bilemedim
Ay dayanamıyorum sormayın. Her gün yapasım var ama bu zamana kadar hep negatif görmekten cok sıkıldım. İlk defa böyle silik bir çizgi gördüm kalbim cıkıcak gibi oldu ama gercekten cok cok cok zor görünüyor oda beni umutsuzlandırıyorDayanabilirseniz bekleyin![]()
Ay şu mesajınızı okurken bile yüreğim hop etti. Gözlerim doldu anında. Ben bu sözcüğü hiç duymadım. İnşallah vardır ümidim gercekten yok ama inşallah vardırTestlerle o kadar haşır neşir oldum ki sürekli çift çizgi görüyorum ben. Ve çok hafif bi ip gibi çizgi gördüm gibi sizi umutlandırmak istemem ama var gibi. İnşallah vardır![]()
İnşallah vardır inşallahAy şu mesajınızı okurken bile yüreğim hop etti. Gözlerim doldu anında. Ben bu sözcüğü hiç duymadım. İnşallah vardır ümidim gercekten yok ama inşallah vardır![]()
2 güne kadar adet olmazsam kan vereceğim sizede haber veririmİnşallah vardır inşallahbize de haber ver. Yarın tekrarla testi
Umarım bekleyebilirsiniz ve adet olmazsınız2 güne kadar adet olmazsam kan vereceğim sizede haber veririm![]()
Hayırlısı olsun inşallahAy dayanamıyorum sormayın. Her gün yapasım var ama bu zamana kadar hep negatif görmekten cok sıkıldım. İlk defa böyle silik bir çizgi gördüm kalbim cıkıcak gibi oldu ama gercekten cok cok cok zor görünüyor oda beni umutsuzlandırıyor
Gebemisiniz kan
Gebe değilmişim canım adet oldumGebemisiniz kan verdnzmi