- 9 Aralık 2021
- 64
- 24
- 3
- Konu Sahibi PEMBEKIZ3262
Kızlar adetime 3 gün var şu ucuz kaset testlerden aldım sonuç bu çıktı siz ne görüyorsunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç bişeyEki Görüntüle 2983054
Kızlar adetime 3 gün var şu ucuz kaset testlerden aldım sonuç bu çıktı siz ne görüyorsunuz
Oda güzelHiç bişey![]()
Benimde böyle çıkmıştı sonra gebe olduğumu öğrendim belli belirsiz bisey var gibi eminim normalde daha net biseyler var gibidir resimde bi tik kayboluyor cunku rabbim sana hayırlı haberler almayı nasip etsin gebeliğimi hayırlı sağlıklı ilerletsin insallah benim ki pek iyi gitmiyor iyi değilim insallah sen sağlıklı bir gebelik geçirirsinEki Görüntüle 2983054
İnsan böyle şeyler duymak istiyor gerçekten çok sağol canım inşallah vardır bana öyle gelmiyordurBenimde böyle çıkmıştı sonra gebe olduğumu öğrendim belli belirsiz bisey var gibi eminim normalde daha net biseyler var gibidir resimde bi tik kayboluyor cunku rabbim sana hayırlı haberler almayı nasip etsin gebeliğimi hayırlı sağlıklı ilerletsin insallah benim ki pek iyi gitmiyor iyi değilim insallah sen sağlıklı bir gebelik geçirirsin![]()
Eki Görüntüle 2983054
negatif kuzum. Bir dahaki ay inşallahEki Görüntüle 2983054
Kimyasal gebelik geçirdim yakın zamanda üzülmüştüm gerçekten ama şuan çok takılmıyorum ya olacağına varır her şey öylesine attım siz ne gördünüz bi sorayım diyeUmutlanıp adet olursan üzülürsün en iyisi mi sen kafaya takma fazla.
Hayırlısı olsun canım senin içinde benim içinde. Sürekli düşününce olmuyor ama onu anladım ben çok ta takılmıyorum sende öyle yapmaya çalış biliyorum zor ama birbirimizi en iyi biz anlarız o yüzden dene sendeSeni çok iyi anlıyorum. Hamile kalmayı istediğimiz için her zaman en küçük ihtimaller bile bize umut oluyor. Küçük te olsa olasılık var mı var tabi. Belki gebesindir. Ben 2 ay önce düşük yaptım. Adetime bir hafta kala çok net çift çizgi görmüştüm. Bu ay birden fazla test yaptım. 8 inde olmam gerekiyor ama maalesef hissetmiyorum bişey. Hiç belirti yok
26Senin yaş kaç kuzum.
Bizde aynı canım 6 ay oldu bizimdeBenimde 26 1,5 yıllık evliyim.5 aydır istiyoruz
Bence vardır canım umut vermek tabiki istemem ama insan gerçekten iyi guzel şeyler duymak istiyor rabbim sana en hayırlısını nasip etsin sağlıklı bir gebelik nasip etsin bir iki gün sonra sabah idrariyla dene canımİnsan böyle şeyler duymak istiyor gerçekten çok sağol canım inşallah vardır bana öyle gelmiyordur
Senin neyin var
Anladım canım inançlı bi insansın belli hakkında hakkımızda hayırlısı olsun hiç sıkma canını rabbim inşallah sana sağlıkla büyütebileceğin bir can nasip etsinBence vardır canım umut vermek tabiki istemem ama insan gerçekten iyi guzel şeyler duymak istiyor rabbim sana en hayırlısını nasip etsin sağlıklı bir gebelik nasip etsin bir iki gün sonra sabah idrariyla dene canımben de gebeyim canım senin gibi öğrendim çok heyecan mutluluk heyecan derken suan ultrasona göre 7 buçuk falan haftalık ama son adete göre nerden baksan 10 hafta son adeti doktor doğru degil ona göre hesaplama yapmayacağız demisti ultrason doğru olan demişti ama en son muayene de kesin bos gebelik dedi nasıl bu kadar acımasız olabiliyor insanlar neden bilmiyorum gerçekten hayret ediyorum Vajinal muayene bile teklif etmedi tam 7 hafta kese boyu 23 mm kesin bos gebelik dedi o günden beri gözyaşı döküyorum durduramiyorum kendimi dua kuran derken öyle geciyor günüm dedim ben bu doktora bir daha gitmem iki hafta bekleyip başka bi doktora gideceğim öyleyse de baya bi bekleyip ondan sonra gideceğim muayeneye dedim suan beklemedeyim anlayacağın dualarını bekliyorum canım
![]()
Çok teşekkür ederim canım benim Allah razı olsunAnladım canım inançlı bi insansın belli hakkında hakkımızda hayırlısı olsun hiç sıkma canını rabbim inşallah sana sağlıkla büyütebileceğin bir can nasip etsin![]()
Çook silik bi çizgi gördüm benEki Görüntüle 2983054
Tüm yüreğimle amin aynı şeyleri bende senin için istedim canım hayırlısı olsun hayırsızsa hiç olmasın haberlerini bekliyorum bana her zaman yazabilirsinÇok teşekkür ederim canım benim Allah razı olsunEvet binlerce şükürler olsunki dini yönüm ağır basıyor rabbime inancım güvenim her daim tam oldu belli dönemlerde eger etmiş olduğum duam benim istediğim şeklinde olmadıysa hep sonradan gördüm ki rabbim beni nelerden nelerden korumuş yoluma daha güzel şeyler sermiş binlerce şükürler olsun hayatımın bu döneminde de belli başlı sorunlarla karşılaşıyorum doktor bana %100 kesin bos gebelik dedi ama ben beklemeyi tercih ettim kendi sağlığımı sıkıntıya sokmayacak dereceye kadar beklerim sonra başka doktora görünürüm dedim evet belki kesin ama rabbim isterse imkansız diye bir şey kalmaz istedikleri kadar %100 desinler o da çürümüş olur rabbimden hayırlısını sağlıklısını istiyorum yine illa allahim nolur ver diye dua etmiyorum ama istiyorum sağlıklısını istiyorum hayırlısını tedbirimizi alıp takdiri Allah’a bırakacağız yaşayıp göreceğiz
böyle herkesten dua istememin sebebi benim senin duası kabul olmaz belki ama sana bir başka masum bir canın duası kabul olur bilemezsin
Bende senin için dua ediyorum insallah rabbim sana gonlundekini hayırlı sağlıklı bir şekilde versin seni kaldıramayacağın yükle sınamasın insallah
![]()