Gebeliğe Hazırlık Gebelik testime bakar mısınız ???

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Pıhtılaşma için genetik test yaptırdım aslında, takıntılı bi manyak olduğum için :KK70: gebeliğe engel olacak bi pıhtılaşma bozukluğu yok aslında, ama heterozigot bir gen var normalde gebeliğe engel olmaması bekleniyormuş ama doktor yinede corasprin kullanalım bu ay deneyelim bakalım dedi.
bnce mantıklı yapmıssın canım herseyı kontrol ettırmek lazım. ay hadı ınsallah olur ya bu ay

bnce mantıklı yapmıssın canım herseyı kontrol ettırmek lazım. ay hadı ınsallah olur ya bu ay
valla adaklar adadım, tüp bebeğe gerek kalmadan doğal yollarla olsun diye, hepimizin olsun inşallah, sağlıkla, kim istiyorsa onun olsun. Neyi çok istersen o senin sınavın oluyor şu hayatta, bu da bizim sınavımız oldu, inşallah sınavdan kalmayız ne diyeyim

valla adaklar adadım, tüp bebeğe gerek kalmadan doğal yollarla olsun diye, hepimizin olsun inşallah, sağlıkla, kim istiyorsa onun olsun. Neyi çok istersen o senin sınavın oluyor şu hayatta, bu da bizim sınavımız oldu, inşallah sınavdan kalmayız ne diyeyim
Ahh bızımde adagımız var ınsallaahh canım saglıkla nasıp olsun yavrularımız. evet keısnlıkle ya. Rabbım ımtıhanımızı kolaylastırsın

• Beğen
Reactions: kgm

Eklentiler

• 9974427B-1F45-4072-9224-9ECAB60A3A6E.webp
    9974427B-1F45-4072-9224-9ECAB60A3A6E.webp
    38,9 KB · Görüntüleme: 47
Bende aynı canım yarın olmam lazım hayırlısı olsun bakalım erken gebelik testimi yaptığın
Hayırlısı olsun canım güzel haberlerle gelelim inşallah.
İlk sıradaki erken gebelik
Diğerleri normal
İlk idrar ile yapamadım

Back
X