- 17 Mart 2021
- 298
- 328
- 53
- Konu Sahibi memurehanim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba. Gölge görüyorum. Adetime 4 - 5 gün kala idrar testimde silik çizgi dahi görünmemişti. Zorla ışığa tutup var sanki diyordum. İki gün sonraki test az daha belirgindi. Tekrar test yaptınız mıTestime bakar mısınız sizce var mı bir şey bata 5 gün var
Yarın yapacağım tekrarMerhaba. Gölge görüyorum. Adetime 4 - 5 gün kala idrar testimde silik çizgi dahi görünmemişti. Zorla ışığa tutup var sanki diyordum. İki gün sonraki test az daha belirgindi. Tekrar test yaptınız mı![]()
Yaptım pardon bunşekildeMerhaba. Gölge görüyorum. Adetime 4 - 5 gün kala idrar testimde silik çizgi dahi görünmemişti. Zorla ışığa tutup var sanki diyordum. İki gün sonraki test az daha belirgindi. Tekrar test yaptınız mı![]()
Gebelik var benceYaptım pardon bunşekilde
Merhaba. Bir gölge var gibi. Benim ilk testimde böyleydi. Işığa tutardım onda bile çok zor anlardım. İnşaAllah sizin de gebelik habercisidir :) Yarın tekrarlayın testi.merhaba kızlar sanırım kafayı yemek üzereyim ben çok çok silik bir cizgi görüyorum bana yardımcı olurmusunuz
inşaallahhhh öyledirrMerhaba. Bir gölge var gibi. Benim ilk testimde böyleydi. Işığa tutardım onda bile çok zor anlardım. İnşaAllah sizin de gebelik habercisidir :) Yarın tekrarlayın testi.![]()
Ben de görüyorum, prodoctor testi mi bu? Adetiniz gecikmiş, daha net görünmeliydi.Kızlar benimde testime bakar misiniz 4 gün geciktim hayalet bi cizgi görüyorum ama emin olamadım
Eki Görüntüle 3041215
Yaa gerçekten görüyor musunuz size sarilmak istedim. 4 gün gecikti ama daha onceki gebeligimde 11. Günde falan net bi silik çizgi görmüştüm biraz geç yükseliyor galiba benimBen de görüyorum, prodoctor testi mi bu? Adetinize kaç gün var?
Bir de test çubuğunu kapağından çıkarıp bakın.Yaa gerçekten görüyor musunuz size sarilmak istedim. 4 gün gecikti ama daha onceki gebeligimde 11. Günde falan net bi silik çizgi görmüştüm biraz geç yükseliyor galiba benim