- 5 Kasım 2022
- 1.443
- 3.096
- 53
- 27
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzum silik çizgi gördüm ama bu test çok yanılttı herkesi hep yalancı pozitif veriyo sen bi kaset test denesene daha sağlıklı olurArkadaşlar merhaba bat 5 gün geçti. Geçen ay korunmasız ilişkim oldu üç kez. Pazar gününe kadar tüm testler negatifti fakat bugün iki test yaptın ikisi de silik çizgi sizce gebelik var mı ve yapmalıyım. İlk idrarla yapmadım bu arada
Gebelik var gibi. Son korunmasız ilişkinin ne zaman olduğunu biliyo musun canım ? Geç döllenme ihtimaline karşı ilişki üzerinden 14 gün sayarsan o zaman net çıkabilir. Bence gebelik testi yaparak takip et bi kaç gün. Koyulaşınca kan verirsin.Arkadaşlar merhaba bat 5 gün geçti. Geçen ay korunmasız ilişkim oldu üç kez. Pazar gününe kadar tüm testler negatifti fakat bugün iki test yaptın ikisi de silik çizgi sizce gebelik var mı ve yapmalıyım. İlk idrarla yapmadım bu arada
Büyük ihtimalle geç döllenme inşallah hamilesindir canım16 gün olmuş canım son korunmasız ilişkimden bu yana
Benim bu testte reglime 10 gün kala şu şekilde silikti bide kan verin istersenizArkadaşlar merhaba bat 5 gün geçti. Geçen ay korunmasız ilişkim oldu üç kez. Pazar gününe kadar tüm testler negatifti fakat bugün iki test yaptın ikisi de silik çizgi sizce gebelik var mı ve yapmalıyım. İlk idrarla yapmadım bu arada
Baya belirgin çıkmış ama bide kaset test yap istersen bunlar yanıltabiliyorBenim bu testte reglime 10 gün kala şu şekilde silikti bide kan verin isterseniz
Kaset testte kan testi de pozitif benim yanılma olmadı canımBaya belirgin çıkmış ama bide kaset test yap istersen bunlar yanıltabiliyor
Silik çizgi var gebelik var gibiArkadaşlar merhaba bat 5 gün geçti. Geçen ay korunmasız ilişkim oldu üç kez. Pazar gününe kadar tüm testler negatifti fakat bugün iki test yaptın ikisi de silik çizgi sizce gebelik var mı ve yapmalıyım. İlk idrarla yapmadım bu arada
Pardon ya yanlış yazmışımKaset testte kan testi de pozitif benim yanılma olmadı canım
Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinKaset testte kan testi de pozitif benim yanılma olmadı canım
Teşekkür ederim ben arkadaşa örnek olsun diye attım aynı testPardon ya yanlış yazmışımsağlıkla gelsin bebişin
![]()
Aminn senin geç döllenme de olabilir ama sen silik bir çizgi görüyorsan mutlaka kan testi ver en küçük değer bile orda belli oluyorHayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
son ılıskı 16 gun once ya ıcerde 3 4 gun daha yasadıgını dusunsek spermın..Geç döllenme durumu olabilir mi ya yaşayan oldu mu