Gebelik testime bakar mısınız?

prodoctor test markası sanırım aynısını yaşamıştım . Sabah işe giderken test yaptım baktım çizgi yok dolaba kaldırdım testi dik bir şekilde koydum. Eve geldiğimde atmak için elime aldığımda 2 . Çizgi kopkoyu ama öyle böyle koyu değil😂 hemen koşa koşa kan vermeye gittim tabi. Koca bir negatifti, o üzüntü ve hayal kırıklığını adla unutamam. Bir daha da o testten almadım zaten. En iyisi şu pahalı olan predictor early asla yanıltmıyor. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
predictor de beni yanıltıı bu testlere güven yok😂

Merhaba kizlar yine ben .
Son actigim konudan gormussunuzdur ilk bes dk da cok hafif gozumle gorebilecegim cizgi cikti .
Sonra bi daha test yaptim bisey gormeyince kenara attim sinirlenip simdi de 2. Yaptigim test boyleee. Bahtsiz miyim neyim dengem bozuldu ? Sabaha bi daha yapacagim eger bir sey yoksa gercekten testlere gule gule guvenim kalmadi . Sizde kendinizi yipratmayin lutfen kan vermeden 💛 Telefonun kamerasi berbat cidden daha koyu normalde . Yalanci yalanci kimse sana inanmaz diye bagirasim geliyo teste kas goz cizip imdattt
Canım merhaba hamilemiymişsin

Canım merhaba hamilemiymişsin
Malesef kuzum benim degilim ama regl son gununden beri her gun degerlendiriyorum 11. Gunde degerlendirdim 13. 15.17 degerlendiricem simdi de iki gunde bir devam edecegim. Fakat bu gun babannem ve dedem geldi bize babannem gozlerin bi tuhaf yuzun de soluk gibi dedi . Kalkarken de ne giydin bakayim dedi icine usume dedi elini karnimda gezdirdi yokladi usumuyosun mu sen byle dedi caktirmadan 😆 koca kari seyi ama acaba dedim hissetti mi olacagini falan elinde buyudum cunku

Malesef kuzum benim degilim ama regl son gununden beri her gun degerlendiriyorum 11. Gunde degerlendirdim 13. 15.17 degerlendiricem simdi de iki gunde bir devam edecegim. Fakat bu gun babannem ve dedem geldi bize babannem gozlerin bi tuhaf yuzun de soluk gibi dedi . Kalkarken de ne giydin bakayim dedi icine usume dedi elini karnimda gezdirdi yokladi usumuyosun mu sen byle dedi caktirmadan 😆 koca kari seyi ama acaba dedim hissetti mi olacagini falan elinde buyudum cunku
Oyy inşallah hissetmiştir büyüklerimiz benimde anneannem öyle yelek örüyor sürekli çağrı yapıyorum gelsin diye diye adı çağrı olsun dedik bizde 😂

Merhaba kızlar ben de 2 aydır adet olmuyorum bugün 2. adet dönemimin 3. günü 3 gün önce bir test yaptım sil
IMG_20230313_173537.webp
ik çıktı bugün de test yaptım yine aynı şekilde önce silik çıktı 1 saat sonra çok fazla koyulaştı neden böyle olur acaba bilginiz var mı

Oyy inşallah hissetmiştir büyüklerimiz benimde anneannem öyle yelek örüyor sürekli çağrı yapıyorum gelsin diye diye adı çağrı olsun dedik bizde 😂
Cagri ismini cok seviyorum ben bence cok guzel

Merhaba kızlar ben de 2 aydır adet olmuyorum bugün 2. adet dönemimin 3. günü 3 gün önce bir test yaptım silEki Görüntüle 3217295 ik çıktı bugün de test yaptım yine aynı şekilde önce silik çıktı 1 saat sonra çok fazla koyulaştı neden böyle olur acaba bilginiz var mı
Valla kuzum benim ilk dk da bile cizgi cikti negatifti. Bence bi kac test al . Her gun sabah uyandiginda tekrarla ilk dakikalar ciksin sonra yine tekrarla her gun koyulasiyormu digerine gore ondan sonra kan ver

Merhaba kızlar ben de 2 aydır adet olmuyorum bugün 2. adet dönemimin 3. günü 3 gün önce bir test yaptım silEki Görüntüle 3217295 ik çıktı bugün de test yaptım yine aynı şekilde önce silik çıktı 1 saat sonra çok fazla koyulaştı neden böyle olur acaba bilginiz var mı
Ama 2 ay gecti diyorsun bence dr.a git

Ohoooo aşkom bebek ordan anniş ben geldim diyor resmen ama yine de bi kan ver sen bilemeyiz kan vermeden testlere de inancım kalmadı çünkü benim artık geçen ay yanlış çıktı

Ohoooo aşkom bebek ordan anniş ben geldim diyor resmen ama yine de bi kan ver sen bilemeyiz kan vermeden testlere de inancım kalmadı çünkü benim artık geçen ay yanlış çıktı
Bende çok muzdarip im bu konuda ya maalesef bugün gideceğim hastaneye takrar adet olmadan hamile kalma ihtimalim varmı ki geçen ay 12 gün gecikince kan testi yaptım çıkmadı ama bu ay böyle oldu bakalım

Back
X