- 16 Haziran 2023
- 37
- 11
- 3
- 35
- Konu Sahibi demettemedd
-
Yaa doğru mu anlıyorum:) çok silik ya emin olamadım teşekkür ederim
20 mayıstı teşekkür ederimSilik görünüyor şuanvar mı bir belirtiniz sat ne zamandı
Benimde 20 Mayıs bat 18 Haziran sabah test yaptım silik bile çıkmadı, bence siz hamilesiniz çok yeni olduğu için silik çıkmış20 mayıstı teşekkür ederim
silik olmasi normalYaa doğru mu anlıyorum:) çok silik ya emin olamadım teşekkür ederim
hayırlı olsuunnn hamılesınız, kan verın :)Merhabalar, adet tarihim yarın. Bugün yaptığım test aşağıdaki gibi çıktı. İlk çocuğumda çizgi çok netti şimdi anlayamadım tecrübeli olanlar aydınlatabilir mi? Teşekkürler
Ben de 13 haziran erken gebelik yaptm çıkmadı bugün öğlen kaset test yaptığımda silikti. Belirtim adet belirtilerine benzer ama ilkinde de hiç belirtim olmamıştı. Göğüs ağrısı bel çevresi ağrım var ama dediğim gibi adette de yaşıyorum. Hayırlı olsun sizin adınıza da Allah gönlünüze göre versinBenimde 20 Mayıs bat 18 Haziran sabah test yaptım silik bile çıkmadı, bence siz hamilesiniz çok yeni olduğu için silik çıkmış
Var gibi canım kan ver bence netleşir kafan hayirli olsunMerhabalar, adet tarihim yarın. Bugün yaptığım test aşağıdaki gibi çıktı. İlk çocuğumda çizgi çok netti şimdi anlayamadım tecrübeli olanlar aydınlatabilir mi? Teşekkürler
Kan verdinez miMerhabalar, adet tarihim yarın. Bugün yaptığım test aşağıdaki gibi çıktı. İlk çocuğumda çizgi çok netti şimdi anlayamadım tecrübeli olanlar aydınlatabilir mi? Teşekkürler
Hayır vermedim bugün adet günüm gecikirse hafta içi vereceğim ama bu sabahki test de aynı siliklikte çıktı bence değilimKan verdinez mi
İnşallah güzel habırlar alırsınızHayır vermedim bugün adet günüm gecikirse hafta içi vereceğim ama bu sabahki test de aynı siliklikte çıktı bence değilim
Ben 26 günlük gecikmem de aynı böyle silik çizgiyle öğrendim hamile olduğumu geç döllenmeymiş meğersem şu anda 10 haftalık hamileyimm yüksek ihtimalle hamişsin kan ver benceMerhabalar, adet tarihim yarın. Bugün yaptığım test aşağıdaki gibi çıktı. İlk çocuğumda çizgi çok netti şimdi anlayamadım tecrübeli olanlar aydınlatabilir mi? Teşekkürler
Dün başka bir marka ile test yaptım daha koyuyduBen 26 günlük gecikmem de aynı böyle silik çizgiyle öğrendim hamile olduğumu geç döllenmeymiş meğersem şu anda 10 haftalık hamileyimm yüksek ihtimalle hamişsin kan ver bence
Slm canım. Allah tamamına erdirsin inşallahDün başka bir marka ile test yaptım daha koyuydupazartesi kan vereceğim doktorlar gecikmeden 3-4 gün sonra verin diyor erken verip yükselme stresi yaşamak istemiyorum. Sağlıkla kucağına al inşallah
Merhaba. Belirtim adet öncesi belirtilerim ile aynı göğüs şişkinliği ve acı, bir de alt karın bel çevresi adet öncesi ağrılara benzer ağrılarım var. İlk hamileliğimde de böyleydi o yüzden adet mi hamilelik mi emin olmak için beklemiştim. Yine ilk hamilelikteki Diğer belirtilerim iştahsızlık kokuya duyarlılık mesela 7-8 haftalıktan sonra başlamıştı.Slm canım. Allah tamamına erdirsin inşallah. Belirtilerin var mı şuan. Herhangi bi belirti yaşadın mı. Bilgi verirsen çok sevnirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?