Gebelik testime bakar mısınız?

demettemedd

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2023
37
11
3
35
Merhabalar, adet tarihim yarın. Bugün yaptığım test aşağıdaki gibi çıktı. İlk çocuğumda çizgi çok netti şimdi anlayamadım tecrübeli olanlar aydınlatabilir mi? Teşekkürler

Eklentiler

• IMG_1461.webp
    IMG_1461.webp
    34,9 KB · Görüntüleme: 97
  • IMG_1460.webp
    IMG_1460.webp
    44,9 KB · Görüntüleme: 101
Benimde 20 Mayıs bat 18 Haziran sabah test yaptım silik bile çıkmadı, bence siz hamilesiniz çok yeni olduğu için silik çıkmış
Ben de 13 haziran erken gebelik yaptm çıkmadı bugün öğlen kaset test yaptığımda silikti. Belirtim adet belirtilerine benzer ama ilkinde de hiç belirtim olmamıştı. Göğüs ağrısı bel çevresi ağrım var ama dediğim gibi adette de yaşıyorum. Hayırlı olsun sizin adınıza da Allah gönlünüze göre versin 🤲🏻

Merhabalar, adet tarihim yarın. Bugün yaptığım test aşağıdaki gibi çıktı. İlk çocuğumda çizgi çok netti şimdi anlayamadım tecrübeli olanlar aydınlatabilir mi? Teşekkürler
Ben 26 günlük gecikmem de aynı böyle silik çizgiyle öğrendim hamile olduğumu geç döllenmeymiş meğersem şu anda 10 haftalık hamileyimm yüksek ihtimalle hamişsin kan ver bence

Ben 26 günlük gecikmem de aynı böyle silik çizgiyle öğrendim hamile olduğumu geç döllenmeymiş meğersem şu anda 10 haftalık hamileyimm yüksek ihtimalle hamişsin kan ver bence
Dün başka bir marka ile test yaptım daha koyuydu☺️ pazartesi kan vereceğim doktorlar gecikmeden 3-4 gün sonra verin diyor erken verip yükselme stresi yaşamak istemiyorum. Sağlıkla kucağına al inşallah

Dün başka bir marka ile test yaptım daha koyuydu☺️ pazartesi kan vereceğim doktorlar gecikmeden 3-4 gün sonra verin diyor erken verip yükselme stresi yaşamak istemiyorum. Sağlıkla kucağına al inşallah
Slm canım. Allah tamamına erdirsin inşallah🥰. Belirtilerin var mı şuan. Herhangi bi belirti yaşadın mı. Bilgi verirsen çok sevnirim🌸

Slm canım. Allah tamamına erdirsin inşallah🥰. Belirtilerin var mı şuan. Herhangi bi belirti yaşadın mı. Bilgi verirsen çok sevnirim🌸
Merhaba. Belirtim adet öncesi belirtilerim ile aynı göğüs şişkinliği ve acı, bir de alt karın bel çevresi adet öncesi ağrılara benzer ağrılarım var. İlk hamileliğimde de böyleydi o yüzden adet mi hamilelik mi emin olmak için beklemiştim. Yine ilk hamilelikteki Diğer belirtilerim iştahsızlık kokuya duyarlılık mesela 7-8 haftalıktan sonra başlamıştı.

Back
X