- 11 Ekim 2021
- 87
- 11
- 38
- 25
- Konu Sahibi elifnur2727
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gören yokmu ya lütfen yardımcı olur musunuzMerhaba benim adetim en son 2 haziranda oldu dün test yaptım bu şekilde çıktı sizce gebelik var mıdır silik çizgi görüyorum
2 katı artıyorsa*Var gibi gidip bi kan testi verin bence 2 günde bir artıyorsa normaldir
Kan testi için beklemem gerekiyor hafta içi gidebilirim ancak adetim düzensiz ya bellide adet olurum sancılanıyorum arada2 katı artıyorsa*
Bence gebelik var bende aşılama yaptırdım 13. Gün test yaptım silik çıktı emin değilim bakarmışsınız sizdeMerhaba benim adetim en son 2 haziranda oldu dün test yaptım bu şekilde çıktı sizce gebelik var mıdır silik çizgi görüyorum ben
Sizde de gebelik var sanırım kan verebilirseniz iyi olurBence gebelik var bende aşılama yaptırdım 13. Gün test yaptım silik çıktı emin değilim bakarmışsınız sizde
belirtileriniz varmiMerhaba benim adetim en son 2 haziranda oldu dün test yaptım bu şekilde çıktı sizce gebelik var mıdır silik çizgi görüyorum ben
Belirti olarak Arada bir kasık ağrısı batma var bide göğüs ağrısı var başka bişey yokbelirtileriniz varmi
Kan vermeye ne zaman gittiniz pekibence gebelik var, benim de reglime iki gün kala bu şekilde çıkmıştı.
akinti varmi peki cnmBelirti olarak Arada bir kasık ağrısı batma var bide göğüs ağrısı var başka bişey yok
Evet ama krem beyaz akıntım var şeffaf değil yaniakinti varmi peki cnm
Adete yakında olurdu zatenakinti varmi peki cnm
anladim cnm saglikla dogar insallahEvet ama krem beyaz akıntım var şeffaf değil yani
Akıntı beyaz mı olmalı yoksa şeffaf mı hamilelik için?akinti varmi peki cnm
bn gebelik yasamadim cnm hic ama duyduklarima gore herkesde degisik oluyo acaba akinti şartmi ki yaa bende hic akinti yok cunku 2 gun var adet gunumeAkıntı beyaz mı olmalı yoksa şeffaf mı hamilelik için?
Benim akıntım var ama beyaz acaba gebelik var mıbn gebelik yasamadim cnm hic ama duyduklarima gore herkesde degisik oluyo acaba akinti şartmi ki yaa bende hic akinti yok cunku 2 gun var adet gunume