Gebelik Testime Bakar mısınız

gzmlt

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2023
19
2
16
Çatlatma iğnesi oldum. Bugün iğne günü hariç 12. Gün gebelik testime bakabilir misiniz

Eklentiler

• IMG_4454.webp
    IMG_4454.webp
    134,8 KB · Görüntüleme: 194
Var gibi, çatlama iğnesi etkisi değildir inşallah yarın sabah tekrar edin koyulaşma varsa vardır inşallah 😍

Arkadaşlar benim gebelik testimede bir bakın ağlamaktan helak oldum bi pozitif bir negatif

Eklentiler

• IMG_1936.webp
    IMG_1936.webp
    36,2 KB · Görüntüleme: 169
  • IMG_1942.webp
    IMG_1942.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 114
  • IMG_1944.webp
    IMG_1944.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 105
  • IMG_1943.webp
    IMG_1943.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 92
  • IMG_1945.webp
    IMG_1945.webp
    30,7 KB · Görüntüleme: 144
Keşke kendini bu kadar strese sokmadan da bir kan versen bebek varsa ona da zarar bu stres
Desteğiniz için teşekkür ederim gerçekten insanın pek elinde olmuyor bazen yıprandım sanırım ben biraz bu bebek psikolojisinden randevu aldım perşembeye zaten bakalım

Desteğiniz için teşekkür ederim gerçekten insanın pek elinde olmuyor bazen yıprandım sanırım ben biraz bu bebek psikolojisinden randevu aldım perşembeye zaten bakalım
Öncelikle inşallah hamilesinizdir Allah'ım hepimize bu duyguyu yaşatsin benimde ovitrelle iğnenin 10.gunu dün ve bugün test yaptım bakabilir misiniz aama bugünkü yarım saat içinde daha net belli oldu dünkü 10 dk da

Eklentiler

• Screenshot_20230913-120940~2.webp
    Screenshot_20230913-120940~2.webp
    68 KB · Görüntüleme: 89
Öncelikle inşallah hamilesinizdir Allah'ım hepimize bu duyguyu yaşatsin benimde ovitrelle iğnenin 10.gunu dün ve bugün test yaptım bakabilir misiniz aama bugünkü yarım saat içinde daha net belli oldu dünkü 10 dk da
Ben normal yolla hamile kalmaya çalışıyorum kuzum ama burdan iğneyle alakalı bilgi edindiğim kadarıyla 14.gün yağın diyorlar testleri inşallah bebişin seninledir sende 3 4 gün sonra güzel haberler verirsin 🌼

Ben normal yolla hamile kalmaya çalışıyorum kuzum ama burdan iğneyle alakalı bilgi edindiğim kadarıyla 14.gün yağın diyorlar testleri inşallah bebişin seninledir sende 3 4 gün sonra güzel haberler verirsin 🌼
inşallah guzel sonuclanır hepımızın kı sızde bıranönce gebelık elde edersınız tedvısız ınsallah 14.gunu bekleyemedım ıste maalesef ama kan için 14.gunu beklıyorum 8.gun negatıftı ıgnenın etkısı gecmıstı 9/10. gun sılık olunca acaba mı dedım

inşallah guzel sonuclanır hepımızın kı sızde bıranönce gebelık elde edersınız tedvısız ınsallah 14.gunu bekleyemedım ıste maalesef ama kan için 14.gunu beklıyorum 8.gun negatıftı ıgnenın etkısı gecmıstı 9/10. gun sılık olunca acaba mı dedım
İnşallah az kalmış biraz daha sabret sabrın sonu selamettir kan ver güzel haberlerle gel inşallah 🙏

Back
X