Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çizgi görünüyor inşallah pozitiftirÇatlatma iğnesi oldum. Bugün iğne günü hariç 12. Gün gebelik testime bakabilir misiniz
12. Güne iğne etkisi kalmıyodur inşallah yaVar gibi, çatlama iğnesi etkisi değildir inşallah yarın sabah tekrar edin koyulaşma varsa vardır inşallah![]()
İğne etkisi mi acaba diye tereddütte kaldımÇizgi görünüyor inşallah pozitiftir
İlk 12 günə kadar etki kalıyor ama bence sende kalmamış gibi direk gebelik var gibi12. Güne iğne etkisi kalmıyodur inşallah ya![]()
Ay inşallah bugün kan mı versem acaba ya iğne etkisi varsa o da boşa gitmiş olacak ama :/İlk 12 günə kadar etki kalıyor ama bence sende kalmamış gibi direk gebelik var gibi
15 gün olunca verAy inşallah bugün kan mı versem acaba ya iğne etkisi varsa o da boşa gitmiş olacak ama :/
Keşke kendini bu kadar strese sokmadan da bir kan versen bebek varsa ona da zarar bu stresArkadaşlar benim gebelik testimede bir bakın ağlamaktan helak oldum bi pozitif bir negatif
Canım ağlama, bi kan testi ver.Arkadaşlar benim gebelik testimede bir bakın ağlamaktan helak oldum bi pozitif bir negatif
Perşembe günü bu ayki döngüm normalde hala bir adet belirtim yok direk doktora randevu aldım bakalım beta isticektir mutlakaCanım ağlama, bi kan testi ver.
Desteğiniz için teşekkür ederim gerçekten insanın pek elinde olmuyor bazen yıprandım sanırım ben biraz bu bebek psikolojisinden randevu aldım perşembeye zaten bakalımKeşke kendini bu kadar strese sokmadan da bir kan versen bebek varsa ona da zarar bu stres
Öncelikle inşallah hamilesinizdir Allah'ım hepimize bu duyguyu yaşatsin benimde ovitrelle iğnenin 10.gunu dün ve bugün test yaptım bakabilir misiniz aama bugünkü yarım saat içinde daha net belli oldu dünkü 10 dk daDesteğiniz için teşekkür ederim gerçekten insanın pek elinde olmuyor bazen yıprandım sanırım ben biraz bu bebek psikolojisinden randevu aldım perşembeye zaten bakalım
Ben normal yolla hamile kalmaya çalışıyorum kuzum ama burdan iğneyle alakalı bilgi edindiğim kadarıyla 14.gün yağın diyorlar testleri inşallah bebişin seninledir sende 3 4 gün sonra güzel haberler verirsinÖncelikle inşallah hamilesinizdir Allah'ım hepimize bu duyguyu yaşatsin benimde ovitrelle iğnenin 10.gunu dün ve bugün test yaptım bakabilir misiniz aama bugünkü yarım saat içinde daha net belli oldu dünkü 10 dk da
inşallah guzel sonuclanır hepımızın kı sızde bıranönce gebelık elde edersınız tedvısız ınsallah 14.gunu bekleyemedım ıste maalesef ama kan için 14.gunu beklıyorum 8.gun negatıftı ıgnenın etkısı gecmıstı 9/10. gun sılık olunca acaba mı dedımBen normal yolla hamile kalmaya çalışıyorum kuzum ama burdan iğneyle alakalı bilgi edindiğim kadarıyla 14.gün yağın diyorlar testleri inşallah bebişin seninledir sende 3 4 gün sonra güzel haberler verirsin![]()
İnşallah az kalmış biraz daha sabret sabrın sonu selamettir kan ver güzel haberlerle gel inşallahinşallah guzel sonuclanır hepımızın kı sızde bıranönce gebelık elde edersınız tedvısız ınsallah 14.gunu bekleyemedım ıste maalesef ama kan için 14.gunu beklıyorum 8.gun negatıftı ıgnenın etkısı gecmıstı 9/10. gun sılık olunca acaba mı dedım
teşekkur ederım hepımız inşallahİnşallah az kalmış biraz daha sabret sabrın sonu selamettir kan ver güzel haberlerle gel inşallah![]()