Gebelik testime bakar mısınız?

Kaktuscice

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2023
30
12
8
Merhaba kızlar. Bugün çatlamadan itibaren 10. Günü ve acil bir durumum olduğu için bir ihtimal belli olur belki diye sabah gebelik testi yaptım. Testte ikinci çizgiyi hayalet çizgi gibi bir görüyorum bir görmüyorum. Erken olduğunu biliyorum ama bir de siz yorum yapın beni yönlendirn istedim. Teşekkür ederim şimdiden😔

Son düzenleme:
Merhaba kızlar. Bugün çatlamadan itibaren 10. Günü ve acil bir durumum olduğu için bir ihtimal belli olur belki diye sabah gebelik testi yaptım. Testte ikinci çizgiyi hayalet çizgi gibi bir görüyorum bir görmüyorum. Erken olduğunu biliyorum ama bir de siz yorum yapın beni yönlendirn istedim. Teşekkür ederim şimdiden😔Eki Görüntüle 3306164
Erken yapmişsin çikmaz 16-gunu çikar silikde olsa

Evet farkındayım ama mecbur kaldım yapmaya iş durumumdan dolayı. Teşekkür ederim güzel yorumunuza🌸🙏🏻
Erken yapinca hamilelik oluşmuşsada çikmiyor o yuzden modunuz duşuyor üzuluyorsunuz belki var bekleyin inşallah guzel haberlerinizi verirsiniz🫶

Çok dikkatli bakınca bir çizgi görüyorum ama görmek istediğim için mi görüyorum bilemedim😄🥰 çünkü daha çok erken inşallah zamanla koyulaşır 🤗

Çok dikkatli bakınca bir çizgi görüyorum ama görmek istediğim için mi görüyorum bilemedim😄🥰 çünkü daha çok erken inşallah zamanla koyulaşır 🤗
Evet bende görmek istediğim için mi görüyorum acaba diye buraya sordum🫢🥲 umarım koyulaşır iki yıldır negatif görmekten yoruldum🙏. Teşekkürler ederim yorumunuzaa🌸🙏🏻❤️

Evet bende görmek istediğim için mi görüyorum acaba diye buraya sordum🫢🥲 umarım koyulaşır iki yıldır negatif görmekten yoruldum🙏. Teşekkürler ederim yorumunuzaa🌸🙏🏻❤️
Ben gebelik testleriyle ilgili çok yazı okudum burada 🤭çatlamanın 10. Gününde bile çok silikte olsa testi pozitif çıkanlar vardı aklıma o geldi o yüzden evire çevire baktım silik çizgiyi göresim geldi testinizde🙈inşallah sabrınızın sonu selamet olur koyulaşır çizginiz 🙏🏼💜

Ben gebelik testleriyle ilgili çok yazı okudum burada 🤭çatlamanın 10. Gününde bile çok silikte olsa testi pozitif çıkanlar vardı aklıma o geldi o yüzden evire çevire baktım silik çizgiyi göresim geldi testinizde🙈inşallah sabrınızın sonu selamet olur koyulaşır çizginiz 🙏🏼💜
Ne güzelsiniz..🌸 inşallah çok teşekkür ederim gönlünüzce olsun sizin de her şey🙏🏻🩵

Teşekkür ederim 😔 2 yıldır sabrediyoruz artık ne yapacağımı bilmiyorum.. Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah. Umarım sizin de gönlünüzdeki dua kabul olsun tez vakit🙏🏻
İnşallah canım bende iki yıldır evliyim ve hiç korunmadim bekliyoruz işte napalim Allah hayırlısıyla hiç bir kulunun kucağını boş birakmasin inşallah

Back
X