- 10 Ocak 2023
- 30
- 12
- 8
- Konu Sahibi Kaktuscice
-
Erken yapmişsin çikmaz 16-gunu çikar silikde olsaMerhaba kızlar. Bugün çatlamadan itibaren 10. Günü ve acil bir durumum olduğu için bir ihtimal belli olur belki diye sabah gebelik testi yaptım. Testte ikinci çizgiyi hayalet çizgi gibi bir görüyorum bir görmüyorum. Erken olduğunu biliyorum ama bir de siz yorum yapın beni yönlendirn istedim. Teşekkür ederim şimdidenEki Görüntüle 3306164
Evet farkındayım ama mecbur kaldım yapmaya iş durumumdan dolayı. Teşekkür ederim güzel yorumunuzaErken yapmişsin çikmaz 16-gunu çikar silikde olsa
Erken yapinca hamilelik oluşmuşsada çikmiyor o yuzden modunuz duşuyor üzuluyorsunuz belki var bekleyin inşallah guzel haberlerinizi verirsinizEvet farkındayım ama mecbur kaldım yapmaya iş durumumdan dolayı. Teşekkür ederim güzel yorumunuza
İnşallah.. çok teşekkür ediyorumErken yapinca hamilelik oluşmuşsada çikmiyor o yuzden modunuz duşuyor üzuluyorsunuz belki var bekleyin inşallah guzel haberlerinizi verirsiniz
Evet bende görmek istediğim için mi görüyorum acaba diye buraya sordumÇok dikkatli bakınca bir çizgi görüyorum ama görmek istediğim için mi görüyorum bilemedimçünkü daha çok erken inşallah zamanla koyulaşır
Evet biraz daha beklemem lazım farkındayım ama iş dolayısıyla biraz sabırsızlandım öğrenmek için. teşekkür ederim cevabınız içinBen silik de olsa bir çizgi göremedim ama erken yaptığınız için olabilir.
Ben gebelik testleriyle ilgili çok yazı okudum buradaEvet bende görmek istediğim için mi görüyorum acaba diye buraya sordumumarım koyulaşır iki yıldır negatif görmekten yoruldum . Teşekkürler ederim yorumunuzaa
Ne güzelsiniz..Ben gebelik testleriyle ilgili çok yazı okudum buradaçatlamanın 10. Gününde bile çok silikte olsa testi pozitif çıkanlar vardı aklıma o geldi o yüzden evire çevire baktım silik çizgiyi göresim geldi testinizde inşallah sabrınızın sonu selamet olur koyulaşır çizginiz
Rica ederimm inşallah sizinde gönlünüzce olsunNe güzelsiniz..inşallah çok teşekkür ederim gönlünüzce olsun sizin de her şey
İnşallahBen gordum o cizgiyi. Bence hamilesiniz. Iki gun sonra tekrar test yapin koyulasmasi lazim
Sonuç ne oldu hamile misiniz?İnşallahçok teşekkür ederim
Bugün regl oldum maalesefCanım pozitifi gördün mü ?
Yyaaaa üzülme canım bir dahaki ay inşallah hepimiz aynıyız işte sabırlı olmamız gerekiyorBugün regl oldum maalesef
Teşekkür ederimYyaaaa üzülme canım bir dahaki ay inşallah hepimiz aynıyız işte sabırlı olmamız gerekiyor
İnşallah canım bende iki yıldır evliyim ve hiç korunmadim bekliyoruz işte napalim Allah hayırlısıyla hiç bir kulunun kucağını boş birakmasin inşallahTeşekkür ederim2 yıldır sabrediyoruz artık ne yapacağımı bilmiyorum.. Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah. Umarım sizin de gönlünüzdeki dua kabul olsun tez vakit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?