ıkıncı resımde sankı bır çizgi var gibi canım ama artımed artık eskısı gibi değil algılaması benım gecıkmemın 5.günüde hayali çizgi cıkmıstı ama aynı ıdrarla baska markaya da damlatmıstım onda kıpkırmızı cıkmıstı. gecıkmenın kacncı gunundesın ?
Adet olmuyorum doğru düzgün en son bayramdan 4 gun önce gelmişti ama bi paket yani 10lu pedi bitirmedim bile leke leke gelmişti pcos olduğu için haplarla zorla geliyor hap kullanmamistim ama 1 aydır kırmızı gelmedi hiç kahverengi ve pembe geldi eski kan dır diye düşünmüştüm
Ya şimdi o kadar çok çizgi gördüm ki bu platform da da paylaştım hep hüsran soğan kürü denedim aslan pençesi civan percemi hayıt suyu folikasitler cart curt ama olmadı 8 aydır evliyim ilk günden beri deniyoruz
Ya şimdi o kadar çok çizgi gördüm ki bu platform da da paylaştım hep hüsran soğan kürü denedim aslan pençesi civan percemi hayıt suyu folikasitler cart curt ama olmadı 8 aydır evliyim ilk günden beri deniyoruz
Ümidini kırmak istemem canım ama artı med ile iki kere test yaptım ikisinde de çizgi çıktı bana yalancı pozitiflik çok veriyor artı med dediler bence kan testi vermelisin benimde testim böyleydi kan verdim negatif cikti