Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben bi çizgi göremedim ki
üsttekinde yok alttakinde de belli belirsiz ince bi çizgi var gibi gelmişti bana o yüzden fark var mı diye sorayım dedimBende göremedim![]()
ben göremedim aşkım umarım gözlerim bozuktur çizgi vardırüsttekinde yok alttakinde de belli belirsiz ince bi çizgi var gibi gelmişti bana o yüzden fark var mı diye sorayım dedim
kız gözlerin de bozuk olmasın çizgi de olsunben göremedim aşkım umarım gözlerim bozuktur çizgi vardır![]()
Ya ben sanki hafif çizgi gördümKızlar pazartesi bata 5 gün kala ve bugün bat 3 gün kala prodoctor erken gebelik testi yaptım. Fotoğrafta üstteki eski alttaki bugün yaptığım. Sizce fark var mı ?
benim de Bata 3 gün kala böyle belli belirsiz çıkmıştı ama adet oldum, yani kimyasal olabilir, gebelik olabilir, kuruma çizgisi olabilir, test yanlış olabilir. O kadar farklı yorumlar var ki insan yoruluyor artık. İnşallah tez zamanda gebelik haberi alabiliriz.Kızlar pazartesi bata 5 gün kala ve bugün bat 3 gün kala prodoctor erken gebelik testi yaptım. Fotoğrafta üstteki eski alttaki bugün yaptığım. Sizce fark var mı ?
Hangi markaydı testiniz ? Artimed yalancı pozitif çıkarıyor mesela benim de başıma geldi. İnşallah en kısa sürede hamile oluruzbenim de Bata 3 gün kala böyle belli belirsiz çıkmıştı ama adet oldum, yani kimyasal olabilir, gebelik olabilir, kuruma çizgisi olabilir, test yanlış olabilir. O kadar farklı yorumlar var ki insan yoruluyor artık. İnşallah tez zamanda gebelik haberi alabiliriz.
Artımed'ti. Amin amin inşallah.Hangi markaydı testiniz ? Artimed yalancı pozitif çıkarıyor mesela benim de başıma geldi. İnşallah en kısa sürede hamile oluruz![]()
Artimedi eve sokmamak lazım bende bariz 2.çizgi çıkarmıştıArtımed'ti. Amin amin inşallah.
Canım alt teste hafif çok silik görüyor gibiyim yarın sabah tekrarla istersen belirginlesirse vardır kuzumKızlar pazartesi bata 5 gün kala ve bugün bat 3 gün kala prodoctor erken gebelik testi yaptım. Fotoğrafta üstteki eski alttaki bugün yaptığım. Sizce fark var mı ?
İnşallah canım testi tekrarlarımCanım alt teste hafif çok silik görüyor gibiyim yarın sabah tekrarla istersen belirginlesirse vardır kuzum
Tamam canım güzel haberlerini bekliyorumİnşallah canım testi tekrarlarım![]()
Testin içini de attım canım ona da bakar mısınTamam canım güzel haberlerini bekliyorum![]()
Testin arkasına flaş tutup bak istersen öyle daha belirgin oluyor diyorlarTestin içini de attım canım ona da bakar mısın