- 1 Ekim 2023
- 25
- 3
- 6
- 30
- Konu Sahibi hayalveumut
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
PozitifGebelik testime bakar mısınız hiç bişey anlamadımEki Görüntüle 3623263
Sende de var gibi canim markasi ne testinKamerada tam çıkmıyor ama testi yaptığım andan itibaren silik hayalet çizgi görünüyor
Sende de var gibi canim markasi ne testin
Artımed çok kötü bir test bana sürekli olarak bariz pozitif ve yalancı pozitif verdi ama kanda negatifti hep başka testle tekrarlayın benceArtımed canım. ama reglime daha 10 gün var bu kadar erken belli olur mu normalde
Artımed çok kötü bir test bana sürekli olarak bariz pozitif ve yalancı pozitif verdi ama kanda negatifti hep başka testle tekrarlayın
Maalesef canım benim de başıma gelmişti adetime yakın bir tarihte korunmayı bırakmıştık ve yumurtlama günüm bile değildi eminim bundan testi yaptım pozitif bir daha yaptım pozitif iki tane tabii ki yalancı en doğru pozitif kesinlikle awox ve laboquikArtımed canım. ama reglime daha 10 gün var bu kadar erken belli olur mu normalde
Yaa evet. Bende bugün kaset test aldım iki tane hiçbirşey çıkmadı yani artımed yanıltıcı silik çizgi çıkarmış oldu malesefMaalesef canım benim de başıma gelmişti adetime yakın bir tarihte korunmayı bırakmıştık ve yumurtlama günüm bile değildi eminim bundan testi yaptım pozitif bir daha yaptım pozitif iki tane tabii ki yalancı en doğru pozitif kesinlikle awox ve laboquik
Olsun uzulme insallah bidahaki ay olur canim rabbim kucaklarimizi bos birakmasinYaa evet. Bende bugün kaset test aldım iki tane hiçbirşey çıkmadı yani artımed yanıltıcı silik çizgi çıkarmış oldu malesef
AMİN canım teşekkür ederimOlsun uzulme insallah bidahaki ay olur canim rabbim kucaklarimizi bos birakmasin