Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siliklik var ama kuruma çizgisi gibi canım bat ne zamanGebelik testime bakar mısınız kızlar negatif olduğunu düşünüyorum sizce![]()
Ben 9 gündür kahverengi lekelenme yaşıyorum ve bu lekelenme tam adet olmam gereken zamanda başladıSiliklik var ama kuruma çizgisi gibi canım bat ne zaman
Normalde regl kaç gün sürüyor canım bir doktora görün derimBen 9 gündür kahverengi lekelenme yaşıyorum ve bu lekelenme tam adet olmam gereken zamanda başladı
Normalde 6 gün sürer ve şimdiye kadar adetlerim hiç kahverengi leke şeklinde olmamıştı bu ay ilk defa böyleNormalde regl kaç gün sürüyor canım bir doktora görün derim
Git canım mutlaka inşallah beş yerleşiyordurNormalde 6 gün sürer ve şimdiye kadar adetlerim hiç kahverengi leke şeklinde olmamıştı bu ay ilk defa böyleyarın gidecem doktora
Çizgi görünüyor ama barizNormal hali böyle
Çizgi yokKızlar merhaba adetime 5 gün var ve gün içinde idrarla test yaptım çizgilerin yakın olması çok kafamı karıştırdı ve acaba c çizgisinin pembeliği mi dağıldı da çizgi gibi mi göründü diyorum sizde bir bakar mısınızEki Görüntüle 3652267