• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testime bakar mısınız

beldesakini

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
139
Puanlar
18
IMG_9005.webp

Kızlar bakabilir misiniz,öylesine bi deneyeyim dedim markası innovita. Dpo 9 olması lazım. İlk defa böyle ince bir çizgi çıktı gözüküyor mu netlik bozuldu mu bilmiyorum inşallah vardır 🙏🏻

Eki Görüntüle 3706830

Kızlar bakabilir misiniz,öylesine bi deneyeyim dedim markası innovita. Dpo 9 olması lazım. İlk defa böyle ince bir çizgi çıktı gözüküyor mu netlik bozuldu mu bilmiyorum inşallah vardır 🙏🏻
Canım çizgi görünüyor sabah tekrar dene bence ilk idrarınla Allah gönlüne göre versin🩷

Ovulasyon takip etmiş miydiniz dpo 9 çok erken bence. Dpo 10-11 gibi çizgi çıkmış 🫣

Eki Görüntüle 3706830

Var gibi gözüküyor ama erken gebelik testlerinde dah net anlaşılır bence

Ovulasyon takip etmiş miydiniz dpo 9 çok erken bence. Dpo 10-11 gibi çizgi çıkmış 🫣
Evet takip ettim, öylesine yapayım demiştim meraktan içim içimi yiyordu. Şubat 2 pik gördüm ertesi gün çatlama oldu. Umarım vardır çok heveslendim Allahım inşallah yanılmaz 🥹

Bence var bu şekilde olup hamile olduğunu öğrenenler olmuştu inovitanın testleri hassas hayirli olsun varsa ☺️

IMG_9009.webp

İlki kadar değil ama sanki artık beynim baya oyun oynamıyorsa bunda da hafif görüyorum gibi 🙏🏻

Eki Görüntüle 3706830

Canım seni üzmek istemem geçen ay 5/6 testim böyle çıktı sonra hcg çıkmadı. 48 saat sonra sabah idrarıyla tekrarla koyulaşma varsa beta baktır derim sağlıkla nasip olsun.

Back
X