• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testime bakar mısınız

mavera_32

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
140
Puanlar
23
Merhaba kızlar bu ay yumurta takibi yaptım piki yakaladım öncesi ve sonrası değerlendirebildim sadece.dpo 8 olması gerekiyor şu an bazı belirtilerim vardı test yaptım ilk idrarla değil 2. İdrar ama 3 saat bekledim yaptım hemen 2-3 dk çıktı bakar mısınız var mıdir sizce sente erken gebelik testi markasi
IMG20260330112759.webp
IMG20260330112916.webp
IMG20260330113412.webp

Merhaba kızlar bu ay yumurta takibi yaptım piki yakaladım öncesi ve sonrası değerlendirebildim sadece.dpo 8 olması gerekiyor şu an bazı belirtilerim vardı test yaptım ilk idrarla değil 2. İdrar ama 3 saat bekledim yaptım hemen 2-3 dk çıktı bakar mısınız var mıdir sizce sente erken gebelik testi markasi Eki Görüntüle 3719187 Eki Görüntüle 3719188 Eki Görüntüle 3719189
Çok silik ama var gibi bende gördüm, birkaç gün takip edin sonra kan verin bence hayırlısı olsun inşallah sizinledir 🌷💕

Merhaba kızlar bu ay yumurta takibi yaptım piki yakaladım öncesi ve sonrası değerlendirebildim sadece.dpo 8 olması gerekiyor şu an bazı belirtilerim vardı test yaptım ilk idrarla değil 2. İdrar ama 3 saat bekledim yaptım hemen 2-3 dk çıktı bakar mısınız var mıdir sizce sente erken gebelik testi markasi Eki Görüntüle 3719187 Eki Görüntüle 3719188 Eki Görüntüle 3719189
Çok silik ama görüyorum yarın sabah tekrar test yapın çıkarsa kan verin

İnşallah vardır ya Adetime daha 5-6 gün var inşallah yarın sabah ilk odrar yaparım bakarım

IMG20260330114315.webp
gozle çok net görünüyor foto da düşüyor kalite

Çok silik var canım, güvenilir bir testle awox ya da predictor gib yarın ilk idrarda tekrarlamanı öneririm ben testin markasını hiç duymadım daha sonrasında gecikince kan verip netleştirebilirsin

Çok silik var canım, güvenilir bir testle awox ya da predictor gib yarın ilk idrarda tekrarlamanı öneririm ben testin markasını hiç duymadım daha sonrasında gecikince kan verip netleştirebilirsin
Tamam canim bulursam onlardan alayım ben

Dediğim gibi Hiç yanilmadi bu test beni asla yalancı çıkarmadı bir yıldır her ay bunla bı kere olsun yapıyorum konunu görünce tekrar yazayım dedim cnim benim inşallah sağlıkla ilerler 💐

Allah bağışlasın hayırlısı ilr kucsğınızs alın inş
Var gibi dün bende böyle öğrendim. Hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin inşAllah.🤲🏻☺️

Kızlar merhaba
ben dün bir test yaptım ilk idrarla. adetime 2 gün var. ilk testte çok silik bir çizgi çıktı bu sabah tekrar yaptım hiç çizgi çıkmadı benim gibi yaşayanlar var mı?

Eklentiler

• 1. gün.webp
    1. gün.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 222
  • 2. gün.webp
    2. gün.webp
    74,2 KB · Görüntüleme: 216
Dediğim gibi Hiç yanilmadi bu test beni asla yalancı çıkarmadı bir yıldır her ay bunla bı kere olsun yapıyorum konunu görünce tekrar yazayım dedim cnim benim inşallah sağlıkla ilerler 💐
Hangi test acaba

Kızlar merhaba
ben dün bir test yaptım ilk idrarla. adetime 2 gün var. ilk testte çok silik bir çizgi çıktı bu sabah tekrar yaptım hiç çizgi çıkmadı benim gibi yaşayanlar var mı?
Testlerde hata olabilir tekrar yapın su içmeyin idrarı bekletin. Son idrar ile test idrarınız azasında 2.5 saat oksun

Testlerde hata olabilir tekrar yapın su içmeyin idrarı bekletin. Son idrar ile test idrarınız azasında 2.5 saat oksun
Freely marka test kullanmıştım. Eczaneden aldım bir de yanlış pozitif gösteriyormuş. Buradaki yorumlarına bakınca fark ettim. Eczaneden alıp hatalı olabileceğini düşünmemiştim. Hayal kırıklığı oldu benim için.

Freely marka test kullanmıştım. Eczaneden aldım bir de yanlış pozitif gösteriyormuş. Buradaki yorumlarına bakınca fark ettim. Eczaneden alıp hatalı olabileceğini düşünmemiştim. Hayal kırıklığı oldu benim için.
Üzgünüm inş en güzelleri olur

Selam kızlar. Benimde testime bakarmisin dpo 8

Back
X