Gebeliğe Hazırlık gebelik testime bakarmisiniz kızlar?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Nazli37

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2021
84
64
38
30
Merhaba arkadaşlar, 22 nisanda çatlatma iğnesi vuruldum, bugün 14. Günü predictor erken gebelik testim bu sekilde sizce gebelik var mi?
Kasiklarimda adet olacak gibi agrim var.
IMG_20210506_161637.webp

Merhaba arkadaşlar, 22 nisanda çatlatma iğnesi vuruldum, bugün 14. Günü predictor erken gebelik testim bu sekilde sizce gebelik var mi?
Kasiklarimda adet olacak gibi agrim var.Eki Görüntüle 2843125
Tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤️
Kan testini bekletmeyin verin.

Yaa maşallah tutmuş bende aşılama sonrası 13.gun bu testten yapmıştım doğru çıktı hamilesiniz gözünüz aydin

Test 18. Gün yapılıyor
Sizi yanıltmaması için 4 gün sonra tekrarlayın derim 🙏🏻

Hamilelik var bence. Bu ay ben de çatlatma iğnesi oldum. 16 ve 17. günlerde silik çıktı. Çarşamba kan verdim. 108 çıktı. Bugün tekrar verdim 86.. Düşecek sanırım. İnşallah seninki tutar

Predictor testine 50 tl verdim ama gerçekten cok yaniltti beni, siz siz olun almayin

çatlatma iğnesinin içinde beta hcg hormonu var diye biliyorum bende aynı testle öğrendim gebeliğimi sizin hormon vücuttan atılmadığı için yanlış sonuç vermiş olabilir kızlar, inşAllah bir dahaki denemenizde alırsınız güzel sonucu

çatlatma iğnesinin içinde beta hcg hormonu var diye biliyorum bende aynı testle öğrendim gebeliğimi sizin hormon vücuttan atılmadığı için yanlış sonuç vermiş olabilir kızlar, inşAllah bir dahaki denemenizde alırsınız güzel sonucu

Siz kaçıncı gün test yapmıştınız? Ben 15. Günü bekleyecektim ama hayal kırıklığı yaşamak istemem

Back
X